Şimdi Ara

iphonenin kamera lensi buhar yaptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
19.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphonemi invisibleshiledle kapladım galiba lensin içine su kaçtı şimdi lensine açılı bakınca parçalıbulutlu gibi gözüküyor gerçi resim kalitesinde bir fark yok ama rahatsızlık veriyor..
    sorum şuki kamera lensinin arka yüzüne nasıl ulaşabilirim lens ayrı çıkıyormu? iphoneyi sökmeden lensi ayrı çıkarmı?
    yardımcı olursanız sevinirim.

• çok yaklaştırmadan saç kurutma makinası ile ısıtın(abartmadan)
    düzelecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

çok yaklaştırmadan saç kurutma makinası ile ısıtın(abartmadan)
    düzelecektir.

denemiştim .. bi sonuç alamadım... genede teşşekr.

lensi mekanik olarak silmem gerekiyor...
  • parçalı bulutlu lafına koptum abi bnce iphone u açmaya bak sen saç kurutma makinasıyla cihaza zarar verebilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: pupilla79

iphonemi invisibleshiledle kapladım galiba lensin içine su kaçtı şimdi lensine açılı bakınca parçalıbulutlu gibi gözüküyor gerçi resim kalitesinde bir fark yok ama rahatsızlık veriyor..
    sorum şuki kamera lensinin arka yüzüne nasıl ulaşabilirim lens ayrı çıkıyormu? iphoneyi sökmeden lensi ayrı çıkarmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

parçalı bulutlu lafına koptum abi bnce iphone u açmaya bak sen saç kurutma makinasıyla cihaza zarar verebilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: pupilla79

iphonemi invisibleshiledle kapladım galiba lensin içine su kaçtı şimdi lensine açılı bakınca parçalıbulutlu gibi gözüküyor gerçi resim kalitesinde bir fark yok ama rahatsızlık veriyor..

komple açmaya korkarım ya kardeş.. tornavida izi bırakırım kesin.. lensi vakumla çeksem gelirmi acep yada vidalı gibi çevirsem ...
    deneyen olmuşmudur acep??

• Sadece lensin çıkabileceğini sanmıyorum. Mecburen açmanız gerekecek. Eğer iz bırakmaktan korkuyorsanız iphone teknik servisi veren iyi biryere yaptırmanızı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Sadece lensin çıkabileceğini sanmıyorum. Mecburen açmanız gerekecek. Eğer iz bırakmaktan korkuyorsanız iphone teknik servisi veren iyi biryere yaptırmanızı öneririm.

urfalıyım urfada yaşıyorum... burada iphonenin adını duyan bi teknis servis bulmak bile zor..
  • kapağı açmadan silebileceğinizi sanmıyorum.iphone bataryaları ile verilen aletle kapağı açabilirsin kendin kolaylıkla iz falanda bırakmazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

kapağı açmadan silebileceğinizi sanmıyorum.iphone bataryaları ile verilen aletle kapağı açabilirsin kendin kolaylıkla iz falanda bırakmazsın.

hai arka kapagı açtım direkt lens kapagına ulaşabilecekmiyim...
    sensörü felan çıkarmam gerekmezmi?
  • şunu bi izle dostum belki yardımı olur
    kapağı çıkarman yeterli oluyor
    http://video.gearlive.com/video/article/q407-replace-iphone-battery-tutorial/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 28 Mayıs 2008; 23:34:45 >
  • video çok iyi açıklıyor ve göründügü kadar zor : )
  • hehe çok komik adamlar pili çıkartınca

"eveet gördügünüz gibi iphone açılmıyor çünkü pili takılı degil
    artı açma tuşu da... " diyor : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamboree -- 28 Mayıs 2008; 23:40:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.