Şimdi Ara

Sensör ve Vizör Temizliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sensörümde ve vizörümdeki tozları temizletebileceğim işin ehli bir yer var mı? Hayyam pasajında özellikle?

Geçen hafta doğubankta bir adama gösterdim, daha beter tozladı sensörü. Para vermeden çıktım. İşin ehli birisini arıyorum

• Hayyam Pasajından Eminönü tarafına ilerlersen yolun karşısına geçince sağda ,Doğu Bankın karşısı oluyor Altın Han'ın giriş katında 52 numarada Sunay Usta var,bilindik işini yapan eski bir ustadır.

0 532 411 16 63 telefon numarası whattsuptan mesaj atarsan geri döner, çalıştığı zaman telefonuna cevap vermiyor arada mesajlarına bakıyor geri dönüyor,randevu alıp öyle gidersen orada iken işini görür.Vaktin varsa sabah bırakır dediği zaman gider alırsın olmadı randevu almasanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Hayyam Pasajından Eminönü tarafına ilerlersen yolun karşısına geçince sağda ,Doğu Bankın karşısı oluyor Altın Han'ın giriş katında 52 numarada Sunay Usta var,bilindik işini yapan eski bir ustadır.

0 532 411 16 63 telefon numarası whattsuptan mesaj atarsan geri döner, çalıştığı zaman telefonuna cevap vermiyor arada mesajlarına bakıyor geri dönüyor,randevu alıp öyle gidersen orada iken işini görür.Vaktin varsa sabah bırakır dediği zaman gider alırsın olmadı randevu almasanda.

Böyle nokta atışı cevaba can kurban.

• Infotek'te temizlettim, oldukça memnun kaldım. Tavsiye ederim. teşekkürler
  • Yeni veya daha güncel DSLR makinalarda sensörü titreşim/rezonans yaratma suretiyle makina kendi menüsü üzerinden temizliyor değil mi?

Sizin model eski mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensörün üstünden tozun sökülmesine yardımcı olur ama hava pompası ile yine senin tozun o bölgeden gitmsine yardımcı olman lazım.Eğer düzenli hava tutmazsan bir süre sonra tozlar sensöre yapışır ne makina sökebilir onları ne de pompa ile hava tutman işe yarar. Bu sefer ıslak-kuru temizlik yapman gerekir. Kısacası kendi kendini tamamen temizleyebilen bir makina şu an piyasa da yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Yeni veya daha güncel DSLR makinalarda sensörü titreşim/rezonans yaratma suretiyle makina kendi menüsü üzerinden temizliyor değil mi?

Sizin model eski mi?

Bu özellik var fakat yapışmış tozlarda işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.