Samsung Galaxy A35'in özellikleri ortaya çıktı: Çentik gidiyor, kamera deliği geliyor
-
-
Şu exynos fetişinden vazgeçse keşke
-
Neden vazgeçsin? Başkalarından işlemci satın almak kar oranını düşürecek sonuçta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazılmamış ama ekran 6.6".
-
Hocam o zaman adam gibi performans ve enerji verimliliği dengeli işlemciler üretsin.
Yıllardır aynı problem. Exynos işlemcili telefonların hepsi wifi ve şebeke çekim gücü zayıf, pili fazla harcayan ve ısınan cihazlar oluyor.
Örneğin A34(Mediatek) normalde A54'ten(Exynos) alt segmente konumlu cihaz olmasına rağmen yukarıda saydığım her konuda çok daha iyi. Beceremiyorsa yapmasın bu işi biz farkı neyse verelim.
-
A35 de exynos 1480 kullanılacağını sanmıyorum. Bu işlemci muhtemelen a55 de kullanılacak. Bu işlemci a35 de kullanılırsa telefonun a55 dennneredeyse hiç farkı olmaz. Bu sebeple Samsung böyle bir şey yapamaz diye düşünüyorum.
-
Çentik denen lanet hiçbir telefonda olmamalı gerekirse çerçeve bırakın gene onu koymayin
Iphone kaldırsa diğerleri de kaldırır ama olay tam tersine; iphone bunu kamufle etmek için dinamik adayı getirdi diye diğerleri de dinamik ada getirdi.
Ah LG ah! V serisinden devam ederdim ne güzel. Geriye elle tutulur bi Sony kaldı o da hem lüzumsuz pahalı hem geleceği çok belirsiz.
Sony iyi hos guzel ama bi lg etmez
G2yi 4 yildan fazla sorunsuz kullandim muthis cihazdı ondaki bazi ozellikler suanki s21 fe cihazimda yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gamara delüğü demek. Öyle bir delikli ekran vurgusu var ki sanki devrim yaratılmış gibi bahsedilmiş
Hayır şunu Apple yapsa haber başlığı olur, niye böyle coştunuz ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 23 Kasım 2023; 21:41:54 > -
Çentikten vazgeçmesi A3X serisini alınabilir seviyeye getiriyor lakin günümüzde 256 gb altı depolama yeterli değil. Dolayısıyla 256 gb yoksa A5x serisi yine tek seçenek kalıyor A serisi için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2024 -- 24 Kasım 2023; 0:20:51 >
Birader yanlış anlama, A3X serisini akıbetinden bize ne. Yani çıkarsınlar ZQRWERWRX serisinden ZQRWERWR22 modelini, biz yine fiyat/performans/teknik özellik okumayacak mıyız?
Takılmayalım şu serilere çok güldüm
-
Çöp.Samsung, önce ayfon çentiği getirdi telefonlarına
Sonra sarj aletlerini çıkarttı kutudan, çevreciyiz bıdı bıdı ayağına
Ama telefon alcam Xiaomi kullanıyorum mecburen yazılımsal sebeplerden dolayı Samsung alcam
Lg ,Sony olsa işler değişirdi tabi.
Çentik sadece iphone'lara yakışıyor. İPhone 14 te androidin mevcut cihazlardan çok daha büyük çentiği var ama dünyanın en güzel telefonlarından biri. Diğer markalarda çentik berbat duruyor.
Bu arada Samsungun s23 serisinden itibaren getirdiği bu arka dizaynını sevdim, fazla majör değişiklikler yapmadan bu tasarım dilini yıllarca devam ettirmeli. Hem daha premium hemde ayırt edici duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C6C2F44B -- 24 Kasım 2023; 20:31:3 >
A34’ün 256 lığı var zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çentikli 256
Isırık elma fannboyu da gelip yorum yapmış yine. Sorsan niye ısırık elmaya yakışıyor diye bir şey diyemez. X markanın da,Y markanın da ekranında çentik var. Ekranlar arası fark yok ama X markaya yakışıyor. Çünkü ben ısırık elma seviyorum. Ben fanboyum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirryusuf -- 25 Kasım 2023; 20:6:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Neden vazgeçsin? Başkalarından işlemci satın almak kar oranını düşürecek sonuçta. |
Hocam o zaman adam gibi performans ve enerji verimliliği dengeli işlemciler üretsin.
Yıllardır aynı problem. Exynos işlemcili telefonların hepsi wifi ve şebeke çekim gücü zayıf, pili fazla harcayan ve ısınan cihazlar oluyor. Örneğin A34(Mediatek) normalde A54'ten(Exynos) alt segmente konumlu cihaz olmasına rağmen yukarıda saydığım her konuda çok daha iyi. Beceremiyorsa yapmasın bu işi biz farkı neyse verelim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X