Bildirim
Samsung Galaxy Z Flip 5'in render görüntüleri yayınlandı: Devasa kapak ekranı ile geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kapakta kamera kısmına gelen o küçük kısmı kırpıp daha orantılı ve göze hoş gelen bi ekran tasarımı yapmak çok zordu sanırım asimetrik tasarımlardan rahatsız olan bi kitle var ve böylesine büyük bir şirketin bunu göz önünde bulundurmaması çok amatörce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockies -- 4 Nisan 2023; 13:54:8 >
-
şu cihazında dex modu olsa tadından yenmez
-
Her sene daha da çirkin tasarım yapma konusunda istikrarla ilerliyo samsung
-
Telefon git gide kusurlaşıyor. Donanımdan vs kısıp daha ucuz bi modelini çıkarsalar direkt alırım. Bir de pil problemi var diyorlar ama bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygun dediğim fiyat performans canavarı olmasına gerek yok. Nasıl S20'nin yanına daha F/P olan ama S20 kadar da "premium" olmayan bir FE sürümü varsa ona benzer bi şey olması bana yeter.
Ayrıca 8 gen 2 yerine 7 gen 1 ya da 778G gibi daha ucuz olup aynı zamanda daha az enerji tüketen bir işlemci koysalar hem fiyat hem de pil sorunu ciddi anlamda hafifler gibi düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X