Şimdi Ara

G2 mi Z1 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok doğru, kısa ve net..
  • tabiki G2 ... tasarımı z1 e on basar donanım olarak ta z1 den farklı olarak sadece 13 mp kamerası var ama kamera gerçekten çok iyi.. kim kötü diyorsa kullanmamıştır imzada çekilen resimleri görebilirsin ... bence paranı ziyan etme 1600 tl ye 32 gb bulabilrsin .

z1 in ekranı daha küçük olmasına rağmen G2 den daha buyuk bir kasası olduğunu unutma :)
    g2 nin pil performansı oldukça iyi z1 e nazaran
    g2 nin ekranı piyasadaki en parlak ekran ciddi anlamda kaliteli renkler oldukça doğal.. z1 TFT ekranı ile malesef epey vasat kalıyor ..

benchmark testlerinin çoğunda g2 note 3 ten önde bile olabiliyor hal böyle iken z1 almaya gerek yok .. kafa kafaya diyebilriz..
    ama ben sağlam ve suya dayanklı tel istiyorum dersen z1 al tabiki ..
  • G2 alındı*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheron -- 21 Temmuz 2014; 2:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sheron kullanıcısına yanıt
    Sheron arkadaşımız gibiyim bende bu ay içinde kendime bu iki telefondan birini alacağım ama aldım mı uzun süre kullanabileceğim telefon olmalı çünkü çok sık telefon değiştirebilen biri değilim.
  • G2 alındı*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheron -- 21 Temmuz 2014; 2:46:25 >
  • 5 ayin varsa bekleme devam et. daha iyi telefonlar cikar 5 ay.
  • 5 ay sonra Sony Z1S ler belki Samsung S5 ler çıkar hele dur bakalım ama şuan için performans-sağlamlık-kalite istiyorsan SONY. Performans olarak Snapdragon 800 üü en iyi kullanan telefon Sony Xperi Z1
  • G2 alındı*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheron -- 21 Temmuz 2014; 2:46:48 >
  • bana göre Z1 in G2 den tek eksik yönü ekranının G2 ye göre soluk kalması onun dışında her türlü Z1 derim hem fiyatta sıkıntı değilmiş , Z1 al keyfine bak , LG ye şahsen yazılım konusunda güvenme , ne yapacakları belli olmuyor , sonradan yazılım konusunda yetersiz olduğunu görüp pişman olma..
  • bana göre Z1 in G2 den tek eksik yönü ekranının G2 ye göre soluk kalması onun dışında her türlü Z1 derim hem fiyatta sıkıntı değilmiş , Z1 al keyfine bak , LG ye şahsen yazılım konusunda güvenme , ne yapacakları belli olmuyor , sonradan yazılım konusunda yetersiz olduğunu görüp pişman olma..
  • GÜLE GÜLE @satellite500 @grndy80 @stevejones @tav2612

bunların yanında tespit edilen bir fake daha var hepsi alttaki linkte

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=84993306

grndy80 in her mesajda bana olan ithamların net cevabıda üstteki linkte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 10 Aralık 2013; 6:22:44 >
  • cavıt gece gec satte su uyur dusman uyumaz dıye taarruz etmıssın,ama aynı konuya yazanları fake dıye sacma bır konu lınkı vermıssın,dıscovery satamıomusun artık dukkanında ne bu hırs.her yere yazıorsun bende yazacagım gucum elverdıgınce,satamadıgın dıscoveryler ıcın bana dusman olsanda
  • Konuyu saptırmayın. Alakasız yorumlar atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheron -- 21 Temmuz 2014; 2:47:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheron

Konuyu saptırmayın. Alakasız yorumlar atmayın burda biz yardım bekliyoruz, tartışma değil, konu dışına çıkmayın.

tamam işte sahtekarca yorum yapanları bilin, ona göre hareket edin

konu kapanmış ama adminin mesajı altta

GÜLE GÜLE @satellite500 @grndy80 @stevejones @tav2612

bunların yanında tespit edilen bir fake daha var hepsi alttaki linkte

G2 mi Z1 mi?

pohnan yapılan zidikle yıkılır unutma

• Z1 aldıktan sonra birinin elinde G2 görürseniz hayal kırıklığına uğramam diyorsanız z1 alın. Ama o TFT soluk ekranı, su geçirmez özelliğinden ösün verdiği berbat hoparlörü ve kalın çerçevesiyle bedava verseler almam. Çerçevesi inceymiş gibi bir de sanal buton koymuşlar. Ekran küçücük kalıyo mesut çeviğin dediği gibi. Yanı telefonun yarısı ekran yarısı sanal tuş ve çerçeve.

Neyse onu geçtim bir doğa fotoğrafı, ne biliyim monaliza fotoğrafı falan açın 2 telefonda da, yanyana koyun. Zaten söze pek gerek kalmaz. En soluk ve en canlı ekranı kıyaslıyorsunuz. Ha benchmark çok şey ifade ediyorsa iphone 5s alın. Ki ben Htc One kullanıcısı olarak s600 işlemci ile lg nin arayüzü ve timescape e stabilite konusunda takarım o ayrı bi konu.

• Hiç düşünmeksizin Nexus 5.

• Nexus 5 diye birşey yazdım mı konuya ? G2 veya Z1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheron -- 21 Temmuz 2014; 2:48:19 >
  • Bizler ne desek boş sen bir türlü karar veremiyorsun. 200 kişi daha burada görüşünü belirtip - ve + ları söylese yine karar veremezsin. Zaten daha 5 ay varmış neyin acelesi bu bekle o 5 ayda daha ne telefonlar çıkacak. Benim görüşüm ise bu 2 telefon arasından Z1 bütçe derdinde yokmuş kesinlikle Z1...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceninGölgesi1982

Bizler ne desek boş sen bir türlü karar veremiyorsun. 200 kişi daha burada görüşünü belirtip - ve + ları söylese yine karar veremezsin. Zaten daha 5 ay varmış neyin acelesi bu bekle o 5 ayda daha ne telefonlar çıkacak. Benim görüşüm ise bu 2 telefon arasından Z1 bütçe derdinde yokmuş kesinlikle Z1...
    G2 alındı*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheron -- 21 Temmuz 2014; 2:48:46 >
  • bende sony var eşimde g2 var. tartışmasız g2 diyorum. g2 ye kötü diyenler kesinlikle kullanmamıştır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.