Şimdi Ara

G2 mi Z1 mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blackcurse

bende sony var eşimde g2 var. tartışmasız g2 diyorum. g2 ye kötü diyenler kesinlikle kullanmamıştır

Teşekkürler yorumunuz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ay sonra benim çocuk doğmuş 4,5 aylık olmuş oluyor. Yazılacaklar yazılmış zaten. parada kararda senin, yorma bünyeyi. olmadı z1 aldır eve biraz kullan sonra bir telcide kafa kafaya g2 ile değiştirirsin... para b.k diyorsun nede olsa...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarında büyük bir fiyat farkı var eğer seni sarsmayacaksa z1 tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 alındı*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheron -- 21 Temmuz 2014; 2:49:15 >
  • Sony xperia z1 ile g2 yi sadece görsellik bakımından karşılaştırırsna bence z1 her türlü alır. G2 deki o plastik samsunglardan kalma bir his var dış görünümüde sony xperia sp bile g2 ile karşılaşınca bana göre alır. Ben olsam z1 alır çekilirdim köşeme. :)
  • http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=2&idPhone1=5596&idPhone2=5543
    burda karşılaştırma yaptım bence lg g2 fiyat olarak
    birde lg g2 ile z1 kamarası bakımından hangisi iyi orda bana lg g2 gibi geldi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheron

Nexus 5 diye birşey yazdım mı konuya ? G2 veya Z1 konu dışına çıkmayın.

Bugün Media Markt'a gittim, 30 dakika her iki telefonuda inceledim zaten yan yana koymuşlar sanki ben karşılaştırıyım diye :) Her neyse, Z1'in o premium hissi gerçekten harika bunu anladım fakat ekran, hoparlör konusunda berbat, kötü değil berbat. Benchmark'a önem veririm fakat G2'ninde önde geldiği testler var ki, geride kaldığı testler milimetrik farklarla. Fakat Z1 biraz daha stabil geldi bana. Kamera olarak G2 bana daha hoş geldi menü ve modlar olarak. Zaten kamerayı takmıyorum fazla benim gözümde ikiside aynı. 5 ay sonra alacağımdan şuan bir karar vermedim, sebebi hem S5 gelecek fakat 4G vs olmaz Türkiyeye gine dandik versiyon verirlerse ki sanırım öyle olacak almam.

Z1'in tasarımı cidden harika şu açıdan arka kapak daha hoş ve dikdörtken kesimler çok hoş. G2'nin ekranı Z1'e koysalar hiç düşünmeden Z1 alırdım herhalde.

Bilemiyorum, G2'ye daha yatkındım aslına gitmeden evvel Media Markta ama o premium hissi cidden harika geldi ve G2'ninde hafif kasma durumu, tekrardan G2'ye olan yatkınlığımı tamamen kararsıza getirdi. Bu böyle gitmiyor, bir Z1 bir G2 sonra gine kararsızlık. Herkes bu kararsızlıkta, bu kadar iyi iki telefonda olmaz ki. :)

Bilemiyorum, Z1'in ekran berbat aynı zamanda seste. Ama sadeliği hoşuma gitti, G2'de gereksiz uygulama fazla ve ben root edip garanti bozmak istemediğimden hep kararsızlık...

5 ay bir süre var fakat, hergün G2 ana konu - Z1 ana konuya bakıyorum, durumlara telefonların, bilmediklerimi öğreniyorum vs. 5 aya eğer G2'de zerre problem kalmaz hepsini halleder güncellemelerle ve KitKat daha stabil ve iyi gelirse Benchmarklardada G2 daha öne geçer o zaman herhalde tekrardan G2'ye kayar terazim, alırım demesemde terazinin dengesi azda olsa bozulur. Z1'in premium hissi çok fena ama. Neyse bakacaz 5 aylık süreç göstericek herşeyi. :)

hocam yanlış anlamazsanız iki sorum var.
    şu an kullandığınız cihaz nedir?
    ve kaç yaşındasınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

quote:

Orijinalden alıntı: Sheron

Nexus 5 diye birşey yazdım mı konuya ? G2 veya Z1 konu dışına çıkmayın.

Bugün Media Markt'a gittim, 30 dakika her iki telefonuda inceledim zaten yan yana koymuşlar sanki ben karşılaştırıyım diye :) Her neyse, Z1'in o premium hissi gerçekten harika bunu anladım fakat ekran, hoparlör konusunda berbat, kötü değil berbat. Benchmark'a önem veririm fakat G2'ninde önde geldiği testler var ki, geride kaldığı testler milimetrik farklarla. Fakat Z1 biraz daha stabil geldi bana. Kamera olarak G2 bana daha hoş geldi menü ve modlar olarak. Zaten kamerayı takmıyorum fazla benim gözümde ikiside aynı. 5 ay sonra alacağımdan şuan bir karar vermedim, sebebi hem S5 gelecek fakat 4G vs olmaz Türkiyeye gine dandik versiyon verirlerse ki sanırım öyle olacak almam.

Z1'in tasarımı cidden harika şu açıdan arka kapak daha hoş ve dikdörtken kesimler çok hoş. G2'nin ekranı Z1'e koysalar hiç düşünmeden Z1 alırdım herhalde.

Bilemiyorum, G2'ye daha yatkındım aslına gitmeden evvel Media Markta ama o premium hissi cidden harika geldi ve G2'ninde hafif kasma durumu, tekrardan G2'ye olan yatkınlığımı tamamen kararsıza getirdi. Bu böyle gitmiyor, bir Z1 bir G2 sonra gine kararsızlık. Herkes bu kararsızlıkta, bu kadar iyi iki telefonda olmaz ki. :)

Bilemiyorum, Z1'in ekran berbat aynı zamanda seste. Ama sadeliği hoşuma gitti, G2'de gereksiz uygulama fazla ve ben root edip garanti bozmak istemediğimden hep kararsızlık...

5 ay bir süre var fakat, hergün G2 ana konu - Z1 ana konuya bakıyorum, durumlara telefonların, bilmediklerimi öğreniyorum vs. 5 aya eğer G2'de zerre problem kalmaz hepsini halleder güncellemelerle ve KitKat daha stabil ve iyi gelirse Benchmarklardada G2 daha öne geçer o zaman herhalde tekrardan G2'ye kayar terazim, alırım demesemde terazinin dengesi azda olsa bozulur. Z1'in premium hissi çok fena ama. Neyse bakacaz 5 aylık süreç göstericek herşeyi. :)

hocam yanlış anlamazsanız iki sorum var.
    şu an kullandığınız cihaz nedir?
    ve kaç yaşındasınız?

Şuanda cihaz kullanmıyorum, yaş 18 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheron -- 21 Temmuz 2014; 2:51:04 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.