Şimdi Ara

G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunlar arasında bakarsan en iyi elite gözükür yeni günceleme geldi ama kitkat degıl bazı sorunlar duzeltildi ama gel gelelim elite bi türlü güvenemiyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvcx12

bunlar arasında bakarsan en iyi elite gözükür yeni günceleme geldi ama kitkat degıl bazı sorunlar duzeltildi ama gel gelelim elite bi türlü güvenemiyoruz :)

niye güvenilmiyor hocam?
  • bikere garanti işi fıs telpaya şikayet üstüne şikayet ediyorlar ben güvenmiyorum gm gelirsek gene bi güvene bilinir ama çok yavaş çalısıyorlar sorunlar geç çözüm edliyor
    benim arkadas aldı eliteden suan sordum hiç bi sıkıntı yok dıyor canvar gibiymiş açıkçası bende ilerde tel alcam seçeneklerimin arasında elite var
    ama zevk ve güven işine dayalı bir iş olur elite :D
  • Başlık sıralamanız bence doğrudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen sıralamışsın zaten.
    1-g2
    2-n5
    3-elite
    4-s4
  • S4 alma,aşırı ısınıyor ve kasıyor bir süre sonra.
    Discovery Elite geç malzeme kalitesi yok,garantisi yok sayılır,muhattabın yok.
    G2 ve Nexus 5 güzel,ikiside üzmez.
  • Kamera, Tarayıcı hızı, müzik ; S4
    Stabilite, güncelleme, tasarım, hız ; Nexus 5
    Batarya Ömrü, farklı özelleştirmeler ; G2
    Elite'in ön kamerası hariç bir üstünlüğünü bulamadım.
  • arkadaşlar g2 almak üzereyim fakat arkasında tuşlarının olması sıkıntı değil mi sizce de? Yani tamam ama mesela masaya koyduğumuzda tuşlara çarpmıyor mu ya da zorluk çıkartmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civilization Tradition

arkadaşlar g2 almak üzereyim fakat arkasında tuşlarının olması sıkıntı değil mi sizce de? Yani tamam ama mesela masaya koyduğumuzda tuşlara çarpmıyor mu ya da zorluk çıkartmıyor mu?

Tus kilidini acarken 2tap yapinca aciliyor o konuda sirun yok. Ses tuslari gomulu tus kilidi ise azicik yukarida dumduz duruyor yani. Zorluk cikartmiyor tuslar fotograf falan cekerken kolaylik sagliyor hatta. Tavsiye ederim telefonu..

• Bana kalırsa Nexus 5 en güncel olanı alırım sonra g2.

• g2 derim güncelleme ve performans açısından
    kamera açısından ise xperia z
  • lg g2 iyi seçim olur
  • quote:

arkadaşlar g2 almak üzereyim fakat arkasında tuşlarının olması sıkıntı değil mi sizce de? Yani tamam ama mesela masaya koyduğumuzda tuşlara çarpmıyor mu ya da zorluk çıkartmıyor mu?

aktif olması için mesela 300 gram baskı gerekir cihaz o gereken baskıdan daha hafif.
  • quote:

O tudlara 3.gunun alisiyorsun ve niye kimse daha once akil edememis diye dusunuyorsun oldukca pratik yani.

• Lg g2 veya nexus 5 senin için iyi olur.Nexus 5 in avantajı bi güncelleme çıktığı zaman g2 ye göre daha erken gelir.Seçim senin ama unutma ikisi de gayet güzel cihaz.

• LG G2/NEXUS 5/ELİTE
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.