Şimdi Ara

G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar seçeneklerim bunlar. hangisini tavsiye edersiniz. bunlardan başka tavsiye ettiğiniz telefon var mı? BÜTÇEM 1000-1200 CİVARI AMA 1300 TL'yi geçmez..

ben öyle çok oyun oynamayacağım yani oyun oynamak için almıyorum telefonu. asıl dikkat ettiğim noktalar: batarya, kamera , telefonun güncellemeleri çünkü ben rom- root falan uğraşmak istemiyorum, akıcılık.

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civilization Tradition -- 19 Temmuz 2014; 22:50:37 >

• Hocam S4 e bulaşmada ne alırsan al aralarından
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

Hocam S4 e bulaşmada ne alırsan al aralarından

niye , ne sıkıntısı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civilization Tradition -- 19 Temmuz 2014; 22:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civilization Tradition

quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

Hocam S4 e bulaşmada ne alırsan al aralarından

niye , ne sıkıntısı var?

Çok ısınıyor hocam, hatta şöyle söyleyeyim ben asphalt8 i açtıktan sonra bir el oyun oynayınca cihaz alev topuna dönüyordu. Zaten samsungun bu ısınmalar yüzünden çok patlayan cihazları oldu bü yüzden bulaşmayın derim. Onun dışında G2,Nexus5,Elite Bu cihazlardan hangisini seçersen seç bir şikayetin olmaz.
  • saydığın modellerde batarya konusunda g2 önde kamera konusunda gmd elite önde (ön kamerası gercekten cok iyi arka kamerasıda iyidir) güncelleme olarakta tabiki nexus
    gerçekten bende merak ettim ne alcaksın sen (: alınca haber et (: bu 3 ünün arasına z1 compactıda ekliyebilirsin bence
  • kemra guncelleme bunlar g2 için elite daha kitkat gelmedi samsung s4 yanına yaklasılmaz nexus 5 guncelleme sıkıntın olmaz kamera ıdare eder dıyelım
  • bak ben farkındaysan s4 e hiç yorum bile yapmadım uğraşma exynos işlemciyle falan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S4 alma kasmaktan telefonu kullanamazsin elite kameraları harika bataryası nexustan iyi g2 den kötü RAM artısı var gerisi aşağı yukarı aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elıte zaten gec fason cın telefonuna burda marka basıp satıyorlar servısde rezalet,nexus5 ıle G2 guzel..

g2 de batarya ses ve kamera perofrmansı olarak nexustan daha ıyı gerı kalan parcalar aynı dolayısıyla performansta aynı zaten,onerım o butcede G2 dır,6 aydır bende gayet memnunum zaten.
  • yorumlar için sağolun. o zaman s4'ü eledim. geriye kaldı g2 nexus5 dıscovery elite
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civilization Tradition

yorumlar için sağolun. o zaman s4'ü eledim. geriye kaldı g2 nexus5 dıscovery elite

Hocam Kısaca ;

Oyun Oynayacaksan, Fotoğraf çekeceksen : Elite

Hızlı olsun, Stabil olsun diyorsan : Nexus 5

Yok ben fazla oyun oynanamam, cihazı fazla yormam, ( whatssap,facebook,twitter bana yeter ) diyorsan : G2
    ( NoT:G2 Oyun oynayınca çok ısınan bir cihaz ) Ama tavsiye ederim..
  • Civilization Tradition C kullanıcısına yanıt
    günceleme ve kamera cok onemlıyse g2 al
    kamera ıdare eder dıosan nexus 5
    gunceleme fazla gerek yok dıyosanda elite derim :D seç begen al
  • elıte degıl ısmı premıumda olsa aynı servısle muhattap olacaksın satıs sonrası destek 0 tamamen yolma uzerıne...

G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4 G2 - NEXUS 5 - DISCOVERY ELITE - S4

• hocam telefona bildiğim kadarı ile güncelleme geldi çoğu sorun halledilmiş hatta kullanıcıların isteği doğrultusunda knock off özelliği bile eklenmiş
  • S4 dusunme.G2,nexus ve elite den ise G2 yi sec derim.Kasa kalitesi olarak 3 asagi 5 yukari ayni olsalarda batarya olarak bu uclunun zirvesinde ve su an bir akilli telefonun en asagi 2 gun batarya suresi vermesi cok iyi ve gerekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byamon

hocam telefona bildiğim kadarı ile güncelleme geldi çoğu sorun halledilmiş hatta kullanıcıların isteği doğrultusunda knock off özelliği bile eklenmiş

Evet ön kamera ayna etkisiyle çekiyordu yazilar falan ters cikiyodu düzeltildi kamera ve performans olarak elite önde güncelleme olarak nexus batarya için g2

• Batarya-Teknik Özellik-Kamera=G2
    Güncelleme-Stabillik=Nexus5

s4 alınmaz. elite'in nasıl bir cihaz olduğunu biliyorum ama yorumum yok..
  • yorumlara bakacak olursak g2 alacağım herhalde arkadaşlar. 16gb mı yoksa 32gb mı önerirsiniz? bir de telefonun ömrü ne kadar, yani 2 yıl beni götürür mü?
  • LG G2.
  • Bence ELİTE al LG g2 ye göre RAM ve kamera artısı var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.