Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 N9005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Samsung Galaxy Note 3 N9005
    Note 3'un 4.5 g destekleyen 3gb ram 32 gb hafizali modelidir.

Fransa'dan alınmıştır, orada 1.5 sene kullandım bu ay (mart) Türkiye'ye giriş yapıp kaydettim.

Yalnizca n9005 modeli 4.5g destekler. Diğer Note 3'ler 1.9ghz işlemciye sahipken bunda 2.3ghz Snapdragon işlemci vardır. Diğer Note3'ler HD video çekerken bu 4K video çeker.

Kullanima bagli cizikler resimde gorulmektedir. Bu cizikler icin orta kasa cercevesi ve bir de yedek batarya yaninda hediye edilecektir.Çizikler belli olsun diye çerçevesiz de çekilmiştir, çerçeve mevcut orta kasa çiziklerini tamamen kapatmaktadır.

Lenovo P2 almayı düşündüğümden satıyorum, takas tekliflerini lütfen bu çerçevede veriniz.Ankara'da teslim edebilirim. Gittigidiyor'dan Sahibinden (GET) ya da diğer istediğiniz bir güvenilir yerden satış açabilirim. Tüm mesajlara hemen cevap vermeye çalışırım. Daha önce satışım olmadığı için güvenmemeniz normaldir lütfen alternatif kanallar sunmaktan çekinmeyin.

Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Telefon satılmıştır ilgi için teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S4 vs. iphone 5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.