Şimdi Ara

[ G2 ] [ ROM ] [ Flyme OS 4.1.2R Beta Version ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
10
Favori
10.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4.1.3r versiyonunu kullanıyorum önceki sürümlerdeki tüm hatalar giderilmiş gps çalışıyor, ekran döndürme çalışıyor, oyuna girince sanal tuşların kapanmaması sorunu gitmiş, chrome çalışıyor, şarj süresi gayet iyi, ısınma yok. Harika rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: YumurtadanÇıkanTavuk

4.1.3r versiyonunu kullanıyorum önceki sürümlerdeki tüm hatalar giderilmiş gps çalışıyor, ekran döndürme çalışıyor, oyuna girince sanal tuşların kapanmaması sorunu gitmiş, chrome çalışıyor, şarj süresi gayet iyi, ısınma yok. Harika rom

Hocam arayüzde değişme var mı hiç ?
  • Arkadaşlar 4.1.3r'nin linki var mı ? Kendi sitesinden bir türlü inmiyor.

Edit: Indirilebiliyor şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 4 Mayıs 2015; 7:29:57 >
  • Arkadaşlar bu palm rejection'ı nasıl kaldırıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 6 Mayıs 2015; 3:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Arkadaşlar bu palm rejection'ı nasıl kaldırıyoruz ?

Palm rejection ne hocam
  • iyi akşamlar bende bu gün yeni versionunu buldum.Ama kurulum için sıralaması nasıl şu an telefonda 4.4.2 root var recovery de kurulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsair61

iyi akşamlar bende bu gün yeni versionunu buldum.Ama kurulum için sıralaması nasıl şu an telefonda 4.4.2 root var recovery de kurulu

xda'da ben de bir konu gördüm 4.5.3 sürümüyle ilgili. Ama işler çok karışık gibi. En son flyme yüklemek istediğimde telefon garantilik olmuştu. Şimdi yüklemek istiyorum ama korkuyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

quote:

iyi akşamlar bende bu gün yeni versionunu buldum.Ama kurulum için sıralaması nasıl şu an telefonda 4.4.2 root var recovery de kurulu

xda'da ben de bir konu gördüm 4.5.3 sürümüyle ilgili. Ama işler çok karışık gibi. En son flyme yüklemek istediğimde telefon garantilik olmuştu. Şimdi yüklemek istiyorum ama korkuyorum açıkçası.

Bende aynı sürümü buldum yükleme sırasını bilen varsa yardımcı olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5.3 Sürümünü yüklemek için indiriyorum akşam yükler buraya yazarım sonucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay86

4.5.3 Sürümünü yüklemek için indiriyorum akşam yükler buraya yazarım sonucu.

Hocam yükleyebildiniz mi?

• quote:

quote:

Konu hakkında bir gelişme var mı ?

• quote:

quote:

quote:

Ne yazık ki yok hocam. Ben CM 12.1e geçtim miui7den. Flyme yüklemeye korkuyorum açıkçası. Pek normal yükleme metotları yok sanırım. Türkçe kaynak da bulamadım adam akıllı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yazık ki yok hocam. Ben CM 12.1e geçtim miui7den. Flyme yüklemeye korkuyorum açıkçası. Pek normal yükleme metotları yok sanırım. Türkçe kaynak da bulamadım adam akıllı.

Bende muiui v7 ye geçecem

• yüklerken 2 kere brick yaptık telefonu en son vazgeçtim yüklemekten.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.