Şimdi Ara

(g2a alındı ) Bf4 pre Edition almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar battlefield premium edition almayı düşünüyorum
    yabancı sitelerde key olarak çok uygun
    https://www.g2a.com/battlefield-4-premium-edition-origin-cd-key-preorder-global.html en uygunu bu sitede sanırım 39 dolar

buradan alsam sorun olur mu iletişim açısından ? key olarak
    varsa başka önerileriniz alabilirim herkse şimdiden teşekkürler

g2a dan sorunsuz ve güvenilir şekilde aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 4 Kasım 2014; 12:03:58 >

• playstore'da 100 TL, 10 TL hoşgeldin hediye çeki ile 90 TL'ye geliyor. Doğum gününü yarın olarak ayarlayınca 20 Tl geliyordu bir ara ama 3 farklı yeni hesap açmama rağmen alamadım bir türlü, birşeyler yapmışlar
  • 86 tl aldım indirim kuponu ile G2A hızlı,güvenilir ve sorunsuz oldu 4-5 dk sürmedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 4 Kasım 2014; 12:01:41 >
  • cause_of_death C kullanıcısına yanıt
    ayrıca 100 tl olan sadece premium olarak görünüyor ben ise premium edition aldım
    play storede sanırım bf4 kendisi yok ayrıca almak lazım
    BU BİR EK PAKETTİR.
    Bu paketi kullanabilmeniz için ana oyuna sahip olmanız gerekmektedir. Tek başına çalışmaz. uyarısı var 100 tl olanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

playstore'da 100 TL, 10 TL hoşgeldin hediye çeki ile 90 TL'ye geliyor. Doğum gününü yarın olarak ayarlayınca 20 Tl geliyordu bir ara ama 3 farklı yeni hesap açmama rağmen alamadım bir türlü, birşeyler yapmışlar

Fixlediler onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz639

86 tl aldım indirim kuponu ile G2A hızlı,güvenilir ve sorunsuz oldu 4-5 dk sürmedi :)

Hangi ödeme yöntemi ile aldınız. Paypal kullanmak şart mı g2a da. Direk visa cardla alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: deniz639

86 tl aldım indirim kuponu ile G2A hızlı,güvenilir ve sorunsuz oldu 4-5 dk sürmedi :)

Hangi ödeme yöntemi ile aldınız. Paypal kullanmak şart mı g2a da. Direk visa cardla alabilirmiyim

direk aldım vs vs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.