Şimdi Ara

g3, g2, lumia 1020, Z tavsiye (ithalatçı garanti)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, haftaiçi telefon siparişi vereceğim de günlerdir araştırmalar yapıyorum, forumun nerdeyse tamamı G2 tavsiye ediyor ancak çok kıt yorumlarla karşı karşıyayım. Mümkünse bu işten gerçekten anlayan ve sebepleri sıralayabilecek arkadaşların tavsiyelerini alabilirsem çok mutlu olacağım.

Benim, telefon diyince olayım; sosyal siteler ve haber siteleri (internet kullanımı) ve kamerasının tatmin edilir düzeyde olması geliyor. Nokia lumia 1020'nin kamerası oldukça iyi görünüyor ancak WP ve kendi kalitesi ne kadar iyi olduğunu pek bilemedim. G2'yi herkes öneriyor aslında ama s4 ile arasıondaki 200TL farka değiyor mu, ya da 200TL daha ekleyip g3 mü almalıyım kararsız kaldım.

Aslında işe s4 almakla giriştim, 900'tl ye samsung s4 (16gb) alabiliyorum şuanda. Yükseltilebilir hafıza ve sanırım hafızanın ram desteği gibi görünümü sayesinde 16gb almak makul geldi. (arkadaş tavsiyesiydi)
    LG g2 32gb ise 1100 TL düzeyinde. Neredeyse forumun %80'inin önerdiği bir telefon, s4 ile kamera düzeyinin yakın olduğu ve stabil olması ön planda görünüyor. Yalnız yere düştü mü 650TL masraf deniyor.
    LG g3 16gb ürünü ise 1300'e (yükseltilebilir hafıza olduğundan 16gb bakıyorum) aradaki 200 TL fark değer mi sorusu var aklımda...
    nokia lumia 1020 ise 1050 tl düzeyinde geliyor.
    Z modelleri çok var, hangisinin önerildiğini bile pek bilemedim, fiyatlar çok yakın birbirine.

Son olarak da, fiyat farkı çok olduğu için ithalatçı firma garantisinde almak istiyorum, DELTA en yaygını deniyor ve en önemli konulardan birisi de bu.

Aslında telefonu ne kadar ucuza getirirsem benim için o kadar iyi çünkü işlerin durgunlaştığı dönemlere girdim, fakat başta kamerası en az s4 düzeyinde olması ve mümkün mertebe bir kaç sene işimi görmesini istediğimden de almışken en idealini seçmek var aklımda. Bana 'şu sebepten dolayı şunu öneririm' diye açıklama yapabilecek insanların yardımına ihtiyacım var. Zaten genel konular da bu tür şeylerden ibaretken burayı biraz kastırsak hiç de fena olmaz diye düşünüyorum.

• lumia 1020nin kameradan başka güzle yanı yok
    g2 donanım açısından çok iyi bi telefon g3 ise bunun üst modelil olduğu için bazı geliştirmeler ve iyileştirmeler yapıldı
    z ise çok eskidi
    bence g3 en iyisi ama nexux 5ede bakabilirsin kamera çok önemli bi faktör değilse çünkü n5 saf android ilk güncellemeleri o alıyor o yüzden kasma falan yasamazsın karar senin ama bence hepsi iyi olsun dersen g3tür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g3 32gb 3gb ram 16lığı 2gb ram
    g3 32gb ve z2 hoş telefonlar sağlam olsun diyosan z2 al tatlı olsun diyosan g3 işlemci olarak g3 daha iyi gözüküyo ama çok bir fark da yok. Ben de çok ikilemde kalmıştım bu ikisi arasında peki sonra ne yaptım ekranı çatlak ace'imi kullanmaya devam ettim :(
    Diğer telefonlar hakkında fazla bilgiye sahip değilim ama forumdaki muhabbetlere göre bu iki telefon andorid'de htc one m8 ile beraber kafa kafayalar 3ünden birini sana kalmış kolay gelsin :)
  • g3 32gb ürüne çıkmam malesef imkansız, bütçeyi oldukça aşıyor.

Ancak nexus 5 ve LG g2 32gb arasında tercih yapma şansım var. Açıkçası arkadaşım ilk s4 aldığında kamera çekimlerini çok beğenmiştim ve çok hoşuma giden bir telefondu, herhalde bir 4-5 yıl rahat kullanırım diyordum. Şimdi alma şansım olduğunda araştırdığımda LG G2 çok övülür türde, s4'e genelde vasat yorumlar var. Bütçede 200 TL kadar oynama var ve sorunlara bakılırsa buna değer dedirtiyor.

Yalnız nexus 5 ile G2 32gb arasında farklar ne kadar oynuyor diyebiliriz? Özellikle kamera açısında s4 ya da note 3 çekimlerine kıyasla oldukça düşük müdür nexus 5? Elimde prof kamera var ama telefonumda en az bir s4 kadar iyi kamera olsun istiyorum açıkçası...

Bir de LG G2 alırsam ithalatçı alabilirim, nexus 5 LG türkiye alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JisriDuQuantum -- 19 Ekim 2014; 20:07:35 >
  • 32lik g3 alabiliosan eyvallah ama diger yandan 16lik g3 yerinde 32lik g2 oneririm,performans olarak peke bir farklari yok ve g2 te batarya avantaj fp olarakta avantaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 G3 çok pahalıya geliyor, almam imkansız gibi. G2 pek oynatmıyorsa sanırım hayli hayli yetecek gibi duruyor o halde... Yine de alana kadar güncel tutayım konuyu belki başka başka tavsiyeler de gelir.

Nexus 5 ile G2 arasındaki farklar nedir, ya da senin yorumun nedir 1200 TL'ye kadar... Nexus lg türkyie garantili, G2 delta servis...
  • g2

nexustan daha guzel batarya daha guzel kamera daha guzel ses performansı var.
  • g3 e bılaşma 2k olmasından dolayı

g2 32 olanından + kılıf

yağ gibi akarsın

samsung dan uzak dur.
  • Note 3 e göre ön ve arka kamera performansı nasıl?

Kılıf olarak öneriniz var mıdır, g2 renklerini göremedim ama siyah almayı düşünüyorum. Telefon elimden çok düştüğü için güzel bir kılıf alayım diyorum :) bir de ekran koruyucusu gerekse onu da tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JisriDuQuantum

g3 32gb ürüne çıkmam malesef imkansız, bütçeyi oldukça aşıyor.

Ancak nexus 5 ve LG g2 32gb arasında tercih yapma şansım var. Açıkçası arkadaşım ilk s4 aldığında kamera çekimlerini çok beğenmiştim ve çok hoşuma giden bir telefondu, herhalde bir 4-5 yıl rahat kullanırım diyordum. Şimdi alma şansım olduğunda araştırdığımda LG G2 çok övülür türde, s4'e genelde vasat yorumlar var. Bütçede 200 TL kadar oynama var ve sorunlara bakılırsa buna değer dedirtiyor.

Yalnız nexus 5 ile G2 32gb arasında farklar ne kadar oynuyor diyebiliriz? Özellikle kamera açısında s4 ya da note 3 çekimlerine kıyasla oldukça düşük müdür nexus 5? Elimde prof kamera var ama telefonumda en az bir s4 kadar iyi kamera olsun istiyorum açıkçası...

Bir de LG G2 alırsam ithalatçı alabilirim, nexus 5 LG türkiye alabiliyorum.

kamera yönünde g2 daha iyi fakat nexux 5 performansı daha iyi

• konu güncel, henüz siparişi veremedim yarın ya da öbürgün muhtemelen siparişi geçmiş olacağım. n11'de bol satıcı olduğundan bir miktar fazla verip daha güvenilir bir yerden mi almalıyım?
  • KONU GÜNCEL,

Z1 HONAMİ özellik olarak Z1 compact'a göre daha iyi görünüyor, neden daha ucuz?

Z1 honami 1280 TL, LG G2 32gb 1050 TL her ikiside DELTA garantili ne dersiniz?
  • quote:

KONU GÜNCEL,

Z1 HONAMİ özellik olarak Z1 compact'a göre daha iyi görünüyor, neden daha ucuz?

Z1 honami 1280 TL, LG G2 32gb 1050 TL her ikiside DELTA garantili ne dersiniz?

z1 tft ekran

z1c ips ekran

kalite farkı var.

g2 32gb alınabilir.fiyat çok iyi.
  • quote:

Note 3 e göre ön ve arka kamera performansı nasıl?

Kılıf olarak öneriniz var mıdır, g2 renklerini göremedim ama siyah almayı düşünüyorum. Telefon elimden çok düştüğü için güzel bir kılıf alayım diyorum :) bir de ekran koruyucusu gerekse onu da tabi...

Note3 un kamerasi daha iyi. Arkadasla denedik. Mumkunse kaliteli bi kilif alin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 23 Ekim 2014; 10:38:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • G2 32 gb aşırı öneriliyor, DELTA garantili onu alacağım inşallah kısa bir zaman içinde. Ancak kırılma sağlamlık konusu endişe verici. Kılıf olarak ne önerirsiniz?

Note 3 kamerası ile arasında çok büyük farklar var mı peki?
  • quote:

G2 32 gb aşırı öneriliyor, DELTA garantili onu alacağım inşallah kısa bir zaman içinde. Ancak kırılma sağlamlık konusu endişe verici. Kılıf olarak ne önerirsiniz?

Note 3 kamerası ile arasında çok büyük farklar var mı peki?

Gunduz cekimlerinde cok fark yok. Bilgisayara atinca note 3 un daha iyi oldugunu gorduk biz.

• teşekkür ederim çok farkın olmaması içimi daha bi rahatlattı kamera açısından. Kılıf hakkında bir düşünceniz var mıdır?
  • quote:

Arkadaşlar merhaba, haftaiçi telefon siparişi vereceğim de günlerdir araştırmalar yapıyorum, forumun nerdeyse tamamı G2 tavsiye ediyor ancak çok kıt yorumlarla karşı karşıyayım. Mümkünse bu işten gerçekten anlayan ve sebepleri sıralayabilecek arkadaşların tavsiyelerini alabilirsem çok mutlu olacağım.

Benim, telefon diyince olayım; sosyal siteler ve haber siteleri (internet kullanımı) ve kamerasının tatmin edilir düzeyde olması geliyor. Nokia lumia 1020'nin kamerası oldukça iyi görünüyor ancak WP ve kendi kalitesi ne kadar iyi olduğunu pek bilemedim. G2'yi herkes öneriyor aslında ama s4 ile arasıondaki 200TL farka değiyor mu, ya da 200TL daha ekleyip g3 mü almalıyım kararsız kaldım.

Aslında işe s4 almakla giriştim, 900'tl ye samsung s4 (16gb) alabiliyorum şuanda. Yükseltilebilir hafıza ve sanırım hafızanın ram desteği gibi görünümü sayesinde 16gb almak makul geldi. (arkadaş tavsiyesiydi)
    LG g2 32gb ise 1100 TL düzeyinde. Neredeyse forumun %80'inin önerdiği bir telefon, s4 ile kamera düzeyinin yakın olduğu ve stabil olması ön planda görünüyor. Yalnız yere düştü mü 650TL masraf deniyor.
    LG g3 16gb ürünü ise 1300'e (yükseltilebilir hafıza olduğundan 16gb bakıyorum) aradaki 200 TL fark değer mi sorusu var aklımda...
    nokia lumia 1020 ise 1050 tl düzeyinde geliyor.
    Z modelleri çok var, hangisinin önerildiğini bile pek bilemedim, fiyatlar çok yakın birbirine.

Son olarak da, fiyat farkı çok olduğu için ithalatçı firma garantisinde almak istiyorum, DELTA en yaygını deniyor ve en önemli konulardan birisi de bu.

Aslında telefonu ne kadar ucuza getirirsem benim için o kadar iyi çünkü işlerin durgunlaştığı dönemlere girdim, fakat başta kamerası en az s4 düzeyinde olması ve mümkün mertebe bir kaç sene işimi görmesini istediğimden de almışken en idealini seçmek var aklımda. Bana 'şu sebepten dolayı şunu öneririm' diye açıklama yapabilecek insanların yardımına ihtiyacım var. Zaten genel konular da bu tür şeylerden ibaretken burayı biraz kastırsak hiç de fena olmaz diye düşünüyorum.

s4 ü nasıl 900 tl ye alıyorsunuz anlamıyorum ya . Açıklar mısınız ?

• n11.com da 50 tl para puan + 11 tl üyelik bonusu var. + finansbanka 111 tl para puan veriyor. + %1.69 avantajix para iadesi veriyor. s4'ün 16gb olanı dark brown delta garantili 970'tl yani 900 den daha da ucuza geliyor herşeyle beraber...

Samsung türkiye garantili değil tabi...
  • quote:

n11.com da 50 tl para puan + 11 tl üyelik bonusu var. + finansbanka 111 tl para puan veriyor. + %1.69 avantajix para iadesi veriyor. s4'ün 16gb olanı dark brown delta garantili 970'tl yani 900 den daha da ucuza geliyor herşeyle beraber...

Samsung türkiye garantili değil tabi...

biraz riskli samsung garantili olmayınca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.