Şimdi Ara

g3, g2, lumia 1020, Z tavsiye (ithalatçı garanti) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne gibi riskli olduğunu öğrenebilir miyim?
    Yani G2 de aynı servis garantili ama onun pek riski yok mu size göre? Tercih yapmamda önemli bir etken olacak benim de çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JisriDuQuantum

ne gibi riskli olduğunu öğrenebilir miyim?
    Yani G2 de aynı servis garantili ama onun pek riski yok mu size göre? Tercih yapmamda önemli bir etken olacak benim de çünkü...

Ya sizi yanlış yönlerdirmeyim hiç bir bilgim yok konuda .normal garantiden başka bir firmanın getirmesi kafamı karıştırdı. Riskli olabileceğini düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genç1282

quote:

Orijinalden alıntı: JisriDuQuantum

ne gibi riskli olduğunu öğrenebilir miyim?

Ya sizi yanlış yönlerdirmeyim hiç bir bilgim yok konuda .normal garantiden başka bir firmanın getirmesi kafamı karıştırdı. Riskli olabileceğini düşündüm.

ben de açıkçası riskli olduğunu düşündüm ama G2 satın aldım bu sabah, bakaalım artık :)
  • JisriDuQuantum J kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,
    Sağlamlık konusunda G2'den yana şüpheniz olmasın. Telefonu ilk elinize aldığınızda bu düşse paramparça olur diyorsunuz Sony'lere göre sonra elinizle sağa sola esnetiyorsunuz gacurdıyor filan ama telefon nerelere düştü, ne sularda yıkandı, hala sapasağlam sadece arkadaki metal L ve G harflerine iyi bakın :) Onlar düşecek büyük ihtimalle.
  • sağolun, kısmetse kılıf + ekran koruyucuyu da aldım mı öyle kullanıyım diyorum yine de nolur nolmaz :) ilk günü sarjı tamamen bitirmem mi gerekiyor bu arada? daha programlar v.b. hiç bir şeyi de araştırmadım bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shalesh

Hayırlı olsun,
    Sağlamlık konusunda G2'den yana şüpheniz olmasın. Telefonu ilk elinize aldığınızda bu düşse paramparça olur diyorsunuz Sony'lere göre sonra elinizle sağa sola esnetiyorsunuz gacurdıyor filan ama telefon nerelere düştü, ne sularda yıkandı, hala sapasağlam sadece arkadaki metal L ve G harflerine iyi bakın :) Onlar düşecek büyük ihtimalle.

Su konudaki g2 bir karistan dusse kirilir palavralarina nedemeli...bende 4 kez dusurdum 5liralik dandik kilifla sapasaglam

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98663714&p=2#98751666

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkede öyle bir anlayış var,
    Adam maaşı kadar para bayılıp aypon veya iksperiya alınca markanın avukatı kesiliyor, senin daha uygun fiyata aldığın ya çöp ya kırılır ya da 47 yıl sonra güncelleme almayacak telefon oluyor.
    Söyleyen istediğini söylesin telefon ekran filmi dahi olmadan 1.5 senedir düşüp duruyor sapasağlam çalışıyor ya gerisini boşver, ayrıca biraz sakin ve dikkatli olup benim gibi dakikada bir düşürmedikten sonra hiç bir telefona bir şey olmaz bunlar kırılsın diye yapılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shalesh

Bizim ülkede öyle bir anlayış var,
    Adam maaşı kadar para bayılıp aypon veya iksperiya alınca markanın avukatı kesiliyor, senin daha uygun fiyata aldığın ya çöp ya kırılır ya da 47 yıl sonra güncelleme almayacak telefon oluyor.
    Söyleyen istediğini söylesin telefon ekran filmi dahi olmadan 1.5 senedir düşüp duruyor sapasağlam çalışıyor ya gerisini boşver, ayrıca biraz sakin ve dikkatli olup benim gibi dakikada bir düşürmedikten sonra hiç bir telefona bir şey olmaz bunlar kırılsın diye yapılmıyor.

malesef haklısın,ben kullandıgım cıhazı onerıyorum adam kullanmadıgı halde gomdukce gomuyor yeterkı kendı cıhazına elestırı yapılmasın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.