Şimdi Ara

G3 Hakkında Bir Kac Soru (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Pek ismini duymadım bi araştırayım. Ama android telefonlara pek sıcak bakmıyorum açıkçası her android cihaz 6 aylık kullanımdan sonra ciddi sorunlara başlar. Iphone şu gereksiz fiyatlarından vazgeçse çok daha iyi olacak ama G3 gibi buyuk bir ekranda Türkçe karakterlerin olmaması büyük sıkıntı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim G3 den önceki telefonum nexus 4 du. Yaklaşık 2 yıl kullandım. Telefon yavaşlamadı. Yam tersine güncelleme aldıkça hızlandı. Garantiye vermemin tek sebebi ise kilit düğmesinin hafiften temassızlık yapmaya yapmaya başlamasıydı. Yoksa şu anda elimdeki G3 den daha hızlı çalışıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 çok iyi kardeşim'de g2 var çok memnun bi arkadaş'ta g3 aldı heves etti şuan pişman
  • quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

G2 den G3 gecerek hayatimin pismanligini yasiyorum suan. Kesinlikle alinacak bir cihaz degil. Arayuzdeki kasmalar donmalar birakin asphalt 8. Subway surfda bile kasan bir cihaz. Olmamis diyorum. G2 candir.

sen galaxy ace kulanıyor olmayasın ?

ben 2 haftaya yakındır g3 kullanıyorum neler açtım bana mısın demedi 3 Gb ram versiyonu var bende.
    cihaz cavanar gibi.

ulan birde birşey diyecem Türkiyedeki bizim bu millet daha düne kadar 2 gb ramli pc lerde ne oyunlar oynuyordu. adamlar G3'ü yapmış
    2 gb ve 3 gb ram olarak daha ne yapsınlar yani ? 4 gb ram desteklenmiyor henüz. kalkıp telefonda saatlerce asphalt kime oynamaz ki.
    call of duty gibi oyunlar mı oynayacaksın illa ki ? kasma falan yok boşuna çamur atmayın.
  • napoleon07 kullanıcısına yanıt
    Uzgunum arkadasim galiba farkinda olmadan babanin sirketine hakarette bulundum.

• revision kullanıcısına yanıt
    Hepinizin mi babasinin sirketi bu lg anlayamadim gercekten.

• odiyus O kullanıcısına yanıt
    Kardeş çok yanlış yere geldin :)

Forumu az dolaşırsan beni lg fanboyları,

lg g2 ve lg düşmanı ilan ettiler asdada

doğruları söylediğim için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hseyin19

G2 çok iyi kardeşim'de g2 var çok memnun bi arkadaş'ta g3 aldı heves etti şuan pişman

ah şu lg g2 fanboyları yok mu :D hala 2013 model telefonlarının en iyi olduğunu zannediyorlar. g3<g2 ? :D :D :D
  • Sen g3 kullaniyir musun ya da kullandin mi? Hangi modelini kullaniyorsun? Bir de bana ekran vudeosu cekebilecegim.bir program soyle ispatlayayim. Google stroede baktim ama root gerektiriyor. Ispatli konusalim olur mu?

G2'yi G3'den daha çok sevmemiz suç mu?
  • hseyin19 H kullanıcısına yanıt
    Hayır değil. Sev, hobi olarak yine sev. Ben hala yıllar önceki 6600'ımı seviyorum mesela. Ama oturup da 6600 şuandaki en iyi telefondur. 6600'dan LG G3'e geçtim pişman oldum gibi şeyler söyleyip saçmalamıyorum.
    Dostum senin bir söylediğinle diğeri birbirini tutmuyor, Ayrıca lg'ye ne zaman en iyi telefon demişim??
    Lg'yi herkes sevmek zorunda değil, Kimi kullanamaz sevmez, Kimi sever.
    Sadece yaşadığım olayı paylaşmak istedim. Benim gördüklerim bunlar. Onun için sen sen ol görmediğin olaylar hakkında yorum yapma.
  • Hocam burdaki bir kaç kişiyi fazla takma g2 fanboy g2 fanboyyy diye ortalıkta dolaşıyorlar. Görmemezden gel boşver
    Anlamamakta ısrar mı ediyorsun ?
    Daha sıralamışsın 1. madde'de demişsin istediği telefonu sever istediğini sevmez diye sonrada diyonki millete saf. Ona göre dünyanın en iyi telefonudur boşyere uğraşma.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.