Şimdi Ara

G3 Hakkında Bir Kac Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. G3 hakkinda bir kac sorum olacaktı. Oncelikle G2 den farkli olarak ısınma sonucu ekranda sararmalar oluyor mu G2 deki gibi yoksa duzeltildi mi? Ya da kasası citirdiyor mu? Bir de hep g2 nin ekraninin kolay kirildigindan sikayet ediliyordu, g3 te bu duzeltildi mi? Son olarak 16 gblik fiyati 3 aya kac olur? Su anda 1500 civari, cok satilmamasi etkiler mi? Ne cok sordum be :D tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G2 den G3 gecerek hayatimin pismanligini yasiyorum suan. Kesinlikle alinacak bir cihaz degil. Arayuzdeki kasmalar donmalar birakin asphalt 8. Subway surfda bile kasan bir cihaz. Olmamis diyorum. G2 candir.

• odiyus O kullanıcısına yanıt
    peki g2 de isinma sonucu ekran sararmasini engellemek icin ne yapilabilir bir oneriniz var mi? g2 alacam da yakin bir zamanda. kirilmasi falan pek sorun degil gozum gibi bakcagim icin. telefonu ilk aldigimda yapmam gereken ayarlar dusurmem ya da arttirmam gereken ozellikler var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ustadim ben ilk ciktigi sirada almistim. Denilenin aksine ekraninda ne sararma ne kirilma bir yana dursun. Belki 15 kere dusurdum hepde ekran yere geldi hicbir sey olmadi ama sonunda kirmayi basarmistim:D. Kisman kapatman gereken bir ozellik yok sonraki serileride gercekten bilmiyorum arkadasimla beraber almistik 11. Taksidi gecen ay odedi telefonda halen en ufak sorun yok. Ki olumune kullanir asphalt 8 gtracing gibi yuksek oyunlari araliksiz oynar hicbir problem yok. Sarji halen ilk gun ki gibi dayanaikli.

Anladim. Ben bir kac ayda bir telefon degistirmedigim icin gozum gibi bakmak zorundayim zaten :D telefonu oyun konsolu gibi de kullanacagimi sanmiyorum. Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim g2 den sasmayacam gibi :)

• Rica ederim ne demek :) alternatif isterseniz eger. Nexus 6 beklenir.

O ne zaman çıkıyor peki? Bir de fiyatı yüksek olur herhalde :D ben bütçeyi pek zorlayamıyorum maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

G2 den G3 gecerek hayatimin pismanligini yasiyorum suan. Kesinlikle alinacak bir cihaz degil. Arayuzdeki kasmalar donmalar birakin asphalt 8. Subway surfda bile kasan bir cihaz. Olmamis diyorum. G2 candir.

Subwayde a.8de kasiyor ha komikmiş

• 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt
    Video cekip atayim ver iletisim bilgisi. Mail adresi facebook falan?

• Burada paylas herkes gorsun

• Olur cekeyim videoyu atayim gor, gorsunler.

• Bizim video yalan oldu

• Yardim bende lg g3 var daha once pasaport bulamamistim ama gecici olarak imeel atmistim saun gercek imeel pasaport kaydi yaptim ama gunceleme yaptigimda henuz kayitli deil nedeni bilen varmi

• lg malzeme kalitesini düzeltmedikçe alınmaz. samsung leğeni kıvamında telefon çıkarıyor. hatta daha kötü
  • revision kullanıcısına yanıt
    en fazla 1100 liraya en az 5 inch ekranli paralel olmayan bir telefon onerebilir misin? paralel olmasi g2 den caydiriyor da beni biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: sahapbuz

en fazla 1100 liraya en az 5 inch ekranli paralel olmayan bir telefon onerebilir misin? paralel olmasi g2 den caydiriyor da beni biraz

nexus 5.

bu arada lg g2'ninde distribütör fiyatı 1500 tl civarı.
  • revision kullanıcısına yanıt
    Evet bayağı aşıyor beni. Nexus 5 yurt içi olanı 1100 civarı mı?
  • Merhaba telefon yeni çıktığında bir hevestir bende aldım. Daha önce G2 kullandım 1-2 ay kadar. Arasında telefon değiştirecek bir fark yok. Isınma sorunu berbat. Sihirli tuşun yanına bastırdığında kasa içe çöküyor (sadece bende değil arkadaşlarla da denedik). Bende çoğu kez düşürdüm fakat kırılmadı. Fakat ısınma sorunu delirtti beni kardeşime verdim telefonu kendime iPhone 6 aldım. Adamlar yapıyo abi, tamam belki donanım olarak diğer telefonlardan daha düşük seviyede fakat adamlar telefonu sarsacak bir şey yapmıyor telefon her açıdan kullanılıyor, ios ta uygulamalar ona göre yazılıyor. Telefon karşılaştırma kesinlikle iPhone ve diğerleri şeklinde olmalıdır. Yanlış anlamadıysam sen henüz almadın ama kararın G2 yönündeyse sakın G3' e bakma G2 fark yaratır. İstediğin soruları sorabilirsin takipteyim...
    Arayüzdeki kasmalar, donmalar vb. cihaz çok ısındığında yapıyor. Hiç bir oyunda kasma yaşamadım. Ayrıca şunu kafanıza sokun o cihaz bilgisayar değil ki aslında bilgisayarda oyun için üretilmiyor ama neyse, telefonda o kadar oyun oynayıp 3 saat elinizden bırakmazsanız cihaz ısınır ve kasma yapar bu telefonun bir eksiği değil. Sadece tarayıcıda biraz ısınıyor o sıkıntı ama o ısınmada kesinlikle kasma yapmıyor...
  • Herteos kullanıcısına yanıt
    Para sıkıntısı olmasa ben de iphone dan şaşmam açıkçası. Ama öğrenci olduğum için aile katkısıyla anca 1100 lira bulabildim. Yazdığınız yazı G3 ün sorunlarıyla ilgili herhalde, G2 değil. Açıkçası beni G2 çok çekiyor fakat yaşayabileceğim herhangi bir sıkıntıda paralel cihaz olacağı için çok büyük sorunlar yaşayabilirim. O yüzden pek bir kararsız kaldım paralel bir G2 mi yoksa daha düşük özelliklerde yurt içi olan başka bir cihaz mı diye. Sizce G2 de ekran sararması gibi sorunlarla karşılaşma ihtimalim ne kadar?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.