Şimdi Ara

G3 yerine önerebileceğiniz cihazlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, g3ü servise yolladım değişim çıktı sıfır cihaz gelecek ama cihazı açmadan değiştirmeyi düşünüyorum. 16 gblık versiyonu var bende şarj konusu sıkıntı yaratıyor bir tek bana bir de ısınması acaba 32 gb versiyonunda da şarj durumu aynı mı? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Ben cihazın üstüne bir miktar ekleyip başka bir cihaz alsam diye düşünüyorum (100-200 lira civarı) aklımda bir cihaz yok aslında. Telefonu sık kullanan biri olduğum için ilk önceliklerimden birisi şarj sonrasında stabil çalışması kasmaması falan tabi. Bana önerebileceğiniz cihaz var mı ? Artıları ve eksileriyle yazarsanız sevinirim. G4 düşünüyorum ama şarj konusunda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler şimdiden

• Uzerine az bir miktar koyarak alabileceginiz cihaz yine g4 olarak gozukuyor.
    Ki iyi bir cihaz g4 ve mm dan sonra hic te atkilmasi yok ancak samsunglardan sarji az gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnde g3 kullaniyorum sarjdan dolayi bndede var problem bunun disinda cihazdan memnunum. Bence g4 le degisme. Sarj problem ise 2k ekranli cihaz alma bnce. 3000 mah pil var g3de az degil sorun ekran. Sarjin yarisini ekran emiyo. Fullhd cihaz tercih et. Ama bn beklemeni ve sonra nexus cihazlarina gecmeni tavsiye ederim.

• bence farkını verip g4ten devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bence farkını verip g4ten devam edin

Ben de öyle düşünüyorum ama g4 hakkında fazla bilgim yok şarj ısınma vb. konularda. Donanım olarak daha iyi ama bu konularda g3 ile aynıysa boşuna almak da istemiyorum g4ü.
  • g4 daha iyi ama kronik sorun var

• Dostum 2 yıllık G3 kullanıcısı ve şuan fatura iadesi peşinde koşan biri olarak söylüyorum ki benim şahsi görüşüm LG den yana olmaman.Çıkardığı bütün G serileri kronik sorunlu(G5 dahil) ucuz cihazlar değil ve kolaylıkla alnmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

g4 daha iyi ama kronik sorun var

Kronik sorunu ne
  • Cantsn C kullanıcısına yanıt
    bootloop sorunu
  • Htc ve sonye yonelin

• quote:

Orijinalden alıntı: DtMt7

Htc ve sonye yonelin

Htcnin arayüzü pek hoşuma gitmiyor , sonynin de tasarımı. Şuanlık g4 ile g3 arasında kaldım büyük ihtimal g3e devam gibi gözüküyor
  • Cantsn C kullanıcısına yanıt
    g4 e bulaşma kardeşim bence kronik sorunları çok ayrıca g3'ü rootlu kullanırsan lollipopta ısınma sorunu yaşamazsın ben hiç yaşamıyorum. orta segment telefon alabilirsin huwai honor 7 var bi bak derim ya da honor 6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.