Şimdi Ara

G3258 bişey sanıp da almayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuyu açan arkadaşta dahil olmak üzere "Ağzı olan konuşuyor, yazıyor." sözü çok doğru olur. Neymiş bu İşlemci çöpmüş bir işe yaramazmış. :D bazı arkadaşlar demişlerki bedava verseler almam, oyun için bi işe yaramaz vs :D Yav nekadar boş konuşuyor bizim bu türk milleti denemeden etmeden potansiyelini görmeden konuşuyorlar. Hani şu eline 2 parça almış araştırıp öğreneceğimiz bilgileri video şeklinde çekip atan 2 ADAM var ya diyorlar ya evet o beğenmediğiniz kücücük beyninizle kınadığınız adamlar sizin için g3258'in ULTRA da hiç kasmadan akıcı oynattığına dair BF4, FAR CRY 4 ULTRANINDA ULTRASI AYARDA ! ve 4K çönürlükte akıcılığın alasını alıyorlar bu işlemcide.https://www.youtube.com/watch?v=yzRpqiVlsPM buyrun kanıtı sözde beğenmediğiniz o 2 ADAM

Bu konudan anlıyorum ki bu forumda boş konuşan, boş yazan arkadaşlar dolup taşmış. Konuyu açan arkadaşım sana sesleniyorum. ULTRA 4K ayarında HİÇ KASMADAN OYNANAN OYUNLAR VARKEN senin işlemciyi bir şey bilmeden yargılamak ne haddine ! İşlemciyi hiç denememişsin Çarpan kilidi açık işlemciyi kullanmayı bilmiyorsun boş boş konuşuyorsun. ULTRA 4K da oynatan bir işlemci değil 2016 2020 ye kadar en azından medium ayarda çok çok çok rahat açar bütün oyunları diye düşünüyorum. Ben yazan arkadaşlara cevabımı verdiğimi düşünüyorum. Yaptıkları yorumları artık nasıl saklarlar, utanırlarmı bilmeden araştırmadan yorum yaptıklarına bilemem. Ben görevimi yaptım açılan konuya ve arkadaşlara yorumumu yaptım hadi herkese hayırlı forumlar. Konuyu başlatan arkadaşada bu video çok iyi bir cevap olacaktır. Birdaha konu açıp açıp forumda rahatsızlık vermez bazı forum da dolaşan arkadaşlara kalın sağlıcakla. HAYIRLI GÜNLER İYİ FORUMLAR.

• 300liralık işlemciden 1000liralık işlemci performansı bekliyorsanız boşa beklersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.2 ghzde kullanıyorum çift çekirdek oldugu için i5 performansı beklemek abes tabiki ama oyunlarda üzmüyor bu işlemcinin fiyatı belli yeride belli fiyatına göre iyi iş çıkarıyor

• g3258 işlemciyi 4.5 ghzde stock fan ile r9 290 ekran kartıyla 2 ay kullandım, aldığımda fiyatı 120 tl idi işlemcinin. Verdiğim paraya göre müthiş performans gösteriyor, buna itiraz edecek kimse olacağını sanmıyorum. Ağır oyunlarda işlemci %100 de çalışıyor ama oyunu yine de oynatıyordu, gayet de akıcı ve oynanabilir şekilde. İçimden diyordum ki, eyvallah güzel işlemci ama 2 sene sonra çöp olur, fakat bazı oyunlar keşfettim AMD'nin mantle teknolojisini kullanan. Mantle teknolojisini uzun uzun burda anlatmayayım ama kısaca daha az işlemci daha çok gpu kullanan oyunlar diyelim. Bu oyunlarda işlemci kasmadan ekran kartını besleyebiliyor ve çok daha rahat oyun oynayabiliyordum. Bu teknolojiyi görünce acaba dedim, bu teknoloji gelişir ve yaygınlaşırsa, işlemciler oyunlar için eskisi kadar önemli bir faktör olmayı bırakır mı. Tabi bunu zaman gösterecek ama bu işlemciyle ilgili düşük bütçeli insanları uzun süre daha çok uygun fiyatlara oyun oynatabilecek demektir. İşlemcimi render işlemlerim için 4790k ya yükselttim fakat oyunlarda bir fark hissedemedim, varsa da bile çok az. Demek istediğim bu işlemci 4790k ile aynı yada yarışır değil, i5 ile bile yarışamaz bu bir gerçek ama sonuçta mantle teknolojisi sayesinde 3 sene sonra bile oyunları rahatça oynatabilecekse, hala gözümde f/p açısından muhteşem bir işlemci ve kendi klasmanında tek.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100195812&p=1#100195812

8-9 ay evvel açtığım bir konu o zaman ki '' Al bir g3258 at 4.5 Ghz Gtx970 ile cayır cayır kullan" mantığı forumda yok olduğu için memnunum gene.G3258 hakkındaki şahşi fikrim dandik güçsüz bir işlemci değil upgrade imkanı olduğu için alınabilir bir işlemci alacak arkadaş 1080p monitörle kullanacaksa max gtx750 takıp 4-4.5 ghz hızda idare edebilir gene multiplayer oyuncusu değilse ama sonu upgrade olur banada uzun süre idare edecek bir işlemci gibi gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 13 Ağustos 2015; 8:16:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo teknopat çomarlari konuya gelmiş.

• işlemciden memnunum ama keşke bu ve soğutucuya verdiğim parayı i3e verseymişim dedim. oc ile uğraşmadan aşağı yukarı aynı performansı almak varken bunu almak pek mantıklı değil.
  • Oc yapmayıp i7 4790 performansı bekliyor arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

Kendi fiyat aralığında alınabilecek en mantıklı işlemci o şimdilik. 200 liraya ikinci ele yönelmediğiniz sürece g3258 alın. 1150'nin anakartları da ucuza bulunduğu için giriş seviyesinin en mantıklı işlemcisi g3258 dir. Ha sanmayın ki iyi bir işlemci, ama 200 liraya daha iyi bir sıfır alternatif söyleyemez kimse.

Helal olsun. Adam noktayı koymuş.

Zaten şuan g3258 stok değerlerle bile gta 5 bf4 hepsini oynatıyor.

• 4kda takılır diyorsalar doğrudur. :D

1080pde cortlatır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.