Şimdi Ara

G3258 bişey sanıp da almayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam iyi hoş fp oc potansiyeli falan yüksek bunlar hikaye.

En fazla 2016 yılının başına kadar kullanırız sonra perte çıkar bu işlemci. Oyunları kaldırmıcak çünkü

• Ne kadar ekmek o kadar köfte tipi işlemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Ne kadar ekmek o kadar köfte tipi işlemci

Aynen öyle.

Bide bazı sözde "çok bilmişler" I5'le falan kapıştırmaya çalışıyorlar onlara hastayım iyi güldürüyorlar adamı
  • Kendi fiyat aralığında alınabilecek en mantıklı işlemci o şimdilik. 200 liraya ikinci ele yönelmediğiniz sürece g3258 alın. 1150'nin anakartları da ucuza bulunduğu için giriş seviyesinin en mantıklı işlemcisi g3258 dir. Ha sanmayın ki iyi bir işlemci, ama 200 liraya daha iyi bir sıfır alternatif söyleyemez kimse.

• Nitrojenlede sogutsan 8ghz de yapsan dual core en fazla ne olur yani ne yapabilirki
    i5 le kıyaslamanın bir mantıgı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 25 Temmuz 2015; 20:02:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

Kendi fiyat aralığında alınabilecek en mantıklı işlemci o şimdilik. 200 liraya ikinci ele yönelmediğiniz sürece g3258 alın. 1150'nin anakartları da ucuza bulunduğu için giriş seviyesinin en mantıklı işlemcisi g3258 dir. Ha sanmayın ki iyi bir işlemci, ama 200 liraya daha iyi bir sıfır alternatif söyleyemez kimse.

Evet tek avantajı zaten "Upgrade.

Onun haricinde düşük seviye oyuncular için de iş görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 25 Temmuz 2015; 20:02:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Nitrojenlede sogutsan 8ghz de yapsan dual core en fazla ne olur yani ne yapabilirki

Doğrudur. Sentetik testte I3 4170 seviyesine çıkabiliyor fakat oyunlarda yetişemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 25 Temmuz 2015; 20:03:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lana rey her foruma girdigimde yeni bir g3258 konusu acmis oluyorsun. Yeter kardesim senin bos sapma sapan konularindan gina geldi. Anlamadim ben seni nasil bir kuyruk acisidir bu. Allah rizasi icin kim sana g3258 aldirdi.begenmiyorsan sat kurtul bizlerede daha fazla eziyet etme. Arada kafam dagilsin diye girdigim su forumdan senin yuzunden sogumak uzereyim. Yanlis anlamayin sizi tanimam sahsi bir derdim de olamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

Lana rey her foruma girdigimde yeni bir g3258 konusu acmis oluyorsun. Yeter kardesim senin bos sapma sapan konularindan gina geldi. Anlamadim ben seni nasil bir kuyruk acisidir bu. Allah rizasi icin kim sana g3258 aldirdi.begenmiyorsan sat kurtul bizlerede daha fazla eziyet etme. Arada kafam dagilsin diye girdigim su forumdan senin yuzunden sogumak uzereyim. Yanlis anlamayin sizi tanimam sahsi bir derdim de olamaz.

Ben işlemciden memnunum kuyruk acım falan yok değiştireceğim için kafaya takmıyorum ama başkasının derdi sizi germiş gibi görünüyor.
  • Lutfen konu acmayin. O islemciyi bende kullandim parasina gore guzel urun. Begenen olur yada begenmeyen ama hergun de konu acmak neden. Soyle donen muhabbetlere bakin geyik.forumu amacindan saptiriyorsunuz.bu tip aktiviteleri konu disinda acmanizi siddetle tavsiye ederim.bu arada beni geren bisey yok konulariniz genelde ergen muhabbeti gibi bu nedenle rahatsiz edici niteliilkte.saygilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasına göre güzel olduğunu biz de söylüyoruz, ama bu işlemciye gtx 980 bile takılır diyen zihniyeti kınıyoruz.
  • Bu üye sadece attığı mesajlara + almak için atıyor sanırım.
  • Foruma fikir almak veya bilgi edinmek için giren özellikle pc konusunda tecrübesiz arkadaşlara sesleniyorum: Konu başlığında şunu alın bunu almayın şu marka iyidir şu marka kötüdür diye kesin yargı içeren mesajlara itimat etmeyin.
  • he deyin beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Tamam iyi hoş fp oc potansiyeli falan yüksek bunlar hikaye.

En fazla 2016 yılının başına kadar kullanırız sonra perte çıkar bu işlemci. Oyunları kaldırmıcak çünkü

Sizce bu durum böyle, tabikide kaldıracak çıkan her güncel oyun orta seviyede.
  • Ama titan x bile takikiyor bi islemciye sen ne diyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

Lana rey her foruma girdigimde yeni bir g3258 konusu acmis oluyorsun. Yeter kardesim senin bos sapma sapan konularindan gina geldi. Anlamadim ben seni nasil bir kuyruk acisidir bu. Allah rizasi icin kim sana g3258 aldirdi.begenmiyorsan sat kurtul bizlerede daha fazla eziyet etme. Arada kafam dagilsin diye girdigim su forumdan senin yuzunden sogumak uzereyim. Yanlis anlamayin sizi tanimam sahsi bir derdim de olamaz.

Hocam baya güldürdün sağolasın.

Konu sahibi haklı ama biz bunları zaten söyledik zamanında, yapmayın etmeyin diye. Oradan buradan duyup birde kendine editör diyenler "O.C ile i5 lere yetişiyormuş" tarzında bir söylem ortaya attılar bunları forumda düzeltene kadar canımız çıktı ama böyle kayıpları da verdik maalesef. O yüzden eline kamerayı alıp çekim yapan her kendini editör zannedenlere inanmanızı önermem. Moda oldu zaten bu, iki kişi çıkıyor zaten normalde de biraz araştırınca ulaşacağımız bilgileri 30 40 dk sulandıra sulandıra anlatıyorlar. Sonra da bunlar marka oluyor, TR' de ne kadar kolay bu işler yahu. Yabancı sitelerde adamlar birşeyi marka yapana kadar yıllar geçiyor.

Bu konularda araştırmadan bir iki kişinin lafına bakarak iş yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Temmuz 2015; 0:44:30 >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    O 2 adam kendine, bilgisine guvenmis ve YOUTUBE gibi bir video sitesinede videolarini atmis. Hemen konuyu saptirmayin i5 4690k oc ile 4.5 olabiliyor bu g3250 4ghz oc ile hizlari yarisir denmis o orda eglencesine. Ayrica onlarda orda en eski intel islemcisi intel mimarisi oldugunu soyluyor cift cekirdek oldugunu soyluyor.i5 ile yarisir demek isin espirisi... ! Zaten es olamaz bunu izledigim halde donanim bilgim pek olmadigi halde kavrayabiliyorum. Madem isi bilmeyen arastirinca ogrenecegimiz seyler sozunuzun arkasinda durup elestirdiginiz kisiler gibi video yuklemenizk veya forumu doldurun kimsenin arastirip bulamayacagi bilgileri size o zaman saygimi sunayim... ! Bu turk milleti nekadar merakli kendi vatandasini bitirmeye adam yapiyor videosunu yapsin eglencelide begenmeyen izlemez. Bukadar basit tekrar soyluyorum boyle agir elestirdiginiz ki elestiriyorsaniz onlardan daha bilgilisiniz ki elestiriyorsunuz ..! Sizi bundan sonra kimsenin arastirip ogrenemeyecegi bilgileri foruma veya youtubeye video atiniz. İtina ile takip ediyorum konuyu ve vereceginiz cevani.

• 2 core olduktan sonra bedava verseler oyun için kullanılmaz zaten. günlük kullanım için on numara olabilir o ayrı
  • Bedava verseler kullanmassın yani :D Oyun için kullanılmaz yani :D cevap yazacağım şimdi bakarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.