Şimdi Ara

G3258 O.C. İlk deneyim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba arkadaşlar,Bugün Watch Dogs u oynarken donmalar vardı ve fps 40-50 lerde geziyodu.Forumdaki arkadaşların dediğine göre işlemcimi 4.2Ghz e çıkarmalıymışım bu şekilde sorunu çözebilirmişim bende bu işi ilk defa yapıcağım için kendime güvenmiyorum ve yapmak istemiyorum .Sizce bunu yapmalımıyım ? Bu OC nin avantajları ve Dezavantajları nelerdir ? Şimdiden Alakanız için teşekkürler :)

Sistem:G3258 3.6Ghz Stock Fan- 6Gb DDR3 -Gıgabyte H81M-DS2-Gtx 750-PSU 400W_Windows 7 64 bit

• Stok fan yetmez h81 o.c desteklermi bilmiyorum biraz daha araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı ısınmazsa ve aşırı voltaj vermezseniz overclock'un fazla dezavantajı yoktur. OC yapınız. Darboğazı azaltacaktır. Ama uyarayım OC dünyasına girersen her şeye OC yapmaya çalışırsın (monitöre bile )
  • 400 watt psuyla o.c olmaz 3.2 den 4.0 ghz üstüne çıkıyorsun ve ayrıca iyi bir işlemci soğutucusu alman lazımki o değerler rahat çıkabilesin
  • en az 500 watt 80+bronze setifikalı bir powera ihtiyacın var
  • kasidokostas K kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum ama malesef Şuan yeni bi PSU almaya müsait değilim alakanız için teşekkürler :)
  • psu yetersiz kalacaktır tahminimce.
  • Tdp degeri 95 watt olan işlemciyi 1.38 voltajda 3.3 ghz kullanıyorum Asus marka 350watt'lık psu ile sen 400watt ile kesin o.c edersin 1.20 voltaj ile 4.2ghz alan insanlar var deneme yanılma işi ısı degerlerine bak ona göre ayarla

İşlemcim Amd phenom ıı x3 720BE 3.3ghz o.c
    Ekran kartı Zotac 9600gso 512 bu kart birde min 400watt psu istemekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o.c yapmiyacaksaniz cok yanlis cpu secmissiniz
  • aerosm1th kullanıcısına yanıt
    Galiba öyle oldu ama onun üstünde bi cpuyada bütçem elvermiyodu :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.