Şimdi Ara

G3258 O.C. KABUL ETMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  G3258 O.C. KABUL ETMİYOR herkese iyi akşamlar beyler,son 1-2 aydır işlemcim o.c yaptığım halde normal frekansında çalışıyor.Şöyleki pc'yi açtığımda msi logosu gözüküyor ve açılması gereken yerde 10 sn. bekliyor siyah ekran olup tekrar msi logosu çıkıyor ve pc öyle kilit ekranına geliyor.Fakat bos'a girdiğimde overclock ayarlarım duruyor ve tekrar kaydet diyip çıkınca o.c biligsayarı bir daha kapatıp açana kadar oluyor.Yani her oyuna girmek istediğimde biosa girip save&exit demek zorunda kalıyorum.Problem nedir sizce(resimdeki 3,92Ghz olan yer O.C asıl olduğunda 4,52 gösteriyor,O.C olmayınca 3,92 gözüküyor ve yine speccy'den baktığımda 3.20 ghz gözküyor şuanki gibi)O.C'un stabilize gibi problemim yok 1 senedir 4,2 kullanıyordum son zamanlarda hep oynama yapmaya başladım yardımcı olursanız sevinirim,iyi akşamlar

• up
  • Bios güncelleyin
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Hocam bios güncel oldugu halde boyle anlamadim gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows system32 klasöründe Mcupdate_GenuineIntel.dll isimli dosyanın sonuna 1 ekleyin (Mcupdate_GenuineIntel1.dll). Artık sorunsuz overclock yaparsınız.
    NOT: Mcupdate_GenuineIntel.dll dosyanın ismini değiştirmek için dosyanın güvenlik ayarlarını değiştirmen lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.