Şimdi Ara

G3258 OVERCLOCK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

G3258 ve h81m p33'e sahibim. Bios güncelleyip overclock yaptım işlemciye daha sonra windows update filan yaptım bu updateleri yaptıktan sonra işlemci hızım normale(3.2 ghz) döndü.

Daha sonra bunu fark edip biosa girdim daha önce yaptığım gibi sadece cpu ratio yükselterek oc yapmaya çalıştım ama windows açılmadı windows yükleniyordan sonra reset attı. şu an hiç bi şekilde 3.2 ghzden fazla hızla pcyi açamadım.
    ama mesela 3.0 ghz yapınca açılıyor ya da cpu ratio değiştirmeden voltaj verince yine açılıyor.

anlamadım gitti ilk defa bu kadar saçma bişeyle karşılaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

biosum son sürüm güncel. bios pilini çıkarıp sıfırlama da yaptım ama hiç bi şekilde açamıyorum 3.2 ghzden fazla ile.
    sizce işlemciye bişey mi oldu :(

• Yok mu yardım edecek :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voltaj vermeden mi oc yapıyorsun? eğer öyleyse voltaj yetmediği için açılış ekranında kalıyordur. 4ghze 1.2 volt vererek dene bi.

Bende de aynı sistem var pc'yi resetleyince stok hıza dönüyo çoğu zaman. Ben de daha önce konu açmıştım oc olmuyor diye meğer reset attığım zamanlarda devredışı kalıyormuş sadece. o yüzden o seni yanıltmasın. resetleme durumu olduğunda pcyi kapat öyle aç. şimdi girdiğin değere uygun bi voltaj verip kaydet pcyi kapat öyle aç dene bakalım olacak mı.
  • earth. E kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler format attım düzeldi. şu an 4.4 ghzde kullanıyorum stok fanla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Stok fanla 4.4 GHZ'de kaç derece ve ne kadar voltaj verdin? Ben de G3258 alacağım.

1.3 volt primeda denemedim ama oyunda 72yi geçmiyor. boşta 35 filan. kasamın hava akımı iyi galiba ama biraz ses yapıyor doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philae -- 6 Temmuz 2015; 17:53:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    4690k Overclock Yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.