Şimdi Ara

G33 vs P35

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G33 ile P35 chipsetler arasındaki fark nedir..? performans açısından bi fark varmıdır..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be.shiloah -- 1 Eylül 2007; 0:21:51 >

• Evet güzel soru, ben de merak ediyom var mı hakkatten?
  • G33'te bütünleşik ekran kartı var, P35'te yok. G33'te harici ekran kartı kullanılıyorken P35 ile arada neredeyse hiç başarım farkı yok. Bütünleşik ekran kartı istemeyen P35 alır, isteyen G33 alır. Ayrıca hızaşırtma yapmak isteyen kesinlikle P35 tercih eder.
  • HP sistemlerınde bu cipsetli anakartları kullanıyor stabilite ve performans acısından dahamı ıyıdır acaba diye merak ettım oc yapmayacagımızı düşünürsek cevap nasıl olur ..
  • @nForcer ben oc yapmak istiyorm ama onboard vga bi anakart lazım şimdilik fazla kullanamayacağımdan ekrankartına para yatırmak istemiyorm bu chipsetlerin oc performansı çok mu az extrem bişi olsun demiyorm ama çok fark varsa P35 alırım lütfen aydınlat bizi
  • ob anakartların genelde oc menüleri cok kısıtlı oluyor
  • İkiside 45nm yi ve 1333mhz bus hızını destekler g33 onboard grafik kartı ile gelir oc performansı p35 e göre daha az oyuncular için zaten tavsiye edilmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.