Şimdi Ara

G4--GM5--ZENFONE2--HONOR7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi bu 4 telefon arasından +ları -leri hangisi alınır alınmaz bi fikir verin :D

LG G4 malüm gayet tutulan bi telefon

GM5 Plus Android One projesinde ve type-c şarj olduğu için

Zenfone f/p

Türk Telekom Honor 7 ise tasarım +ları ve parmak okuyucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2881419 -- 7 Nisan 2018; 23:53:5 >

• Aralarında f/p olarak honor 7 daha önde.
    1300tl ye honor 7 yada g4 mü dersen,honor 7 derim.
    Metal kasa,parmak izi okuyucu,daha iyi pil olarak öne çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam üşenmeyip senin için karşılaştıracağım, kendin karar ver.

Modem: En iyileri Cat7 modem ile GM, en düşükleri Cat4 ile Zenfone 2
    Ekran çözünürlüğü: LG'de 2k ekran var ve şahsi fikrime göre aşırı gereksiz, bildiğin şarj ve performans katili, diğerleri 1080p gayet ideal
    Cam: GM'de Gorilla Glass 4 var, diğerlerinde 3 ama koruyucu taktıracaklar için önemsiz bir ayrıntı
    İşletim sistemi: Her halükarda güncelliği ile ön planda olacak olan GM
    İşlemci: Aralarında en düşük ama en güncel olan GM, en performanslı olan LG, Intel işlemci Android'de bazı sıkıntılar çıkarabiliyormuş, Kirin ise orta şeker
    Kamera: Tartışmasız en iyisi LG, sonra Honor gibi duruyor ancak GM'nin kamera performansını bilmiyoruz ancak arka kameradan baya umutluyum
    Ön kamera: LG ile GM çıktıktan sonra kapışırlar ancak LG bir tık ile geçer diye tahmin ediyorum
    Batarya: En alınmayacak olanı LG, azıcık araştırırsan su gibi gittiğini görürsün, bu konuda Honor 7 ve GM kapışır ancak GM snapdragon ile bir tık önde gibi
    Fiyat: Honor 7 ile LG(ithalatçı) 1300 lira, Zenfone ile GM 1000 lira

Bunların dışında GM güncel bir telefon, 2.5D üst segment ekran tasarımı var, Type-C bağlantısıyla da öne çıkıyor, işlemcisinin düşük olduğuna takılmamak gerekiyor 3 gb ram ile destekleniyor, günlük kullanımda hiçbir şekilde hissettirmez ve zaten kastım aralarındaki en düşük olanıydı. Yoksa normalde bana göre güzel bir işlemci.

Şahsen GM'yi bekliyorum ancak eğer GM umduğum gibi çıkmazsa önce Honor 7'ye yönelirdim sanırım. Asus her ne kadar performanslı gözükse de dediğim gibi Android'de sıkıntılar çıkarıyormuş sanırım Intel. İyi araştırmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalradyalı -- 15 Nisan 2016; 0:06:42 >

• Kalradyalı kullanıcısına yanıt
    çok saolun hocam sanırım GM çıkıp kullanıcı yorumlarını bekleyeceğiz umarım umduğumuz gibi çıkarda kararımızı bi tık daha kolay veririz
  • Honor dan bahsedilmiş, Allah Aşkına...

5 Plus Çıksın Eminim Kararın Değişir ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PentiumR kullanıcısına yanıt
    fikriniz neden bu yönde hocam onu da açıklar mısınız? daha kesin bi sonuç alalım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtsuzYabgu

fikriniz neden bu yönde hocam onu da açıklar mısınız? daha kesin bi sonuç alalım :)

Kardeşim, 8 Çekirdek 1.5 işlemci
    3gb ram , 32 gb rom , android one ( 2 yıl en güncel android) , ayrıca kutu açılımı izle Dediğimi Anlarsın . iPhone görünümlü metal kasa. Fiyat/Performans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.