Şimdi Ara

G41ES2L Anakartın Bios Ayarları Lazım_???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben BU ANakartı Daha Dün aldım Herşeyi GÜzelde Bir Bios AYarı Kaldı Onu Yapamadım.. Yarım Ederseniz Sevinirim REsimlide OLursa Olur....

• quote:

Orijinalden alıntı: babauzman2

Ben BU ANakartı Daha Dün aldım Herşeyi GÜzelde Bir Bios AYarı Kaldı Onu Yapamadım.. Yarım Ederseniz Sevinirim REsimlide OLursa Olur....

biraz açık yazsan ne ayarı istiyorsun
  • Bios Komple Ayar İşte Hngisi Enabled Olcak Hangisi Disabled Olcak Onun İÇin Bİde Isınma Preoblemi Var 37 Dereceden İŞlem Yapınca 51 52 Dereceye Kadar Çıkıyor termal Jelde SÜrdümm ...
  • quote:

Bios Komple Ayar İşte Hngisi Enabled Olcak Hangisi Disabled Olcak Onun İÇin Bİde Isınma Preoblemi Var 37 Dereceden İŞlem Yapınca 51 52 Dereceye Kadar Çıkıyor termal Jelde SÜrdümm ...

ısı işlemciye binen yüke göre değişir..bios ayarlarını boşver kurcalama
  • OVerlock Yaptım 3.45 Ghz GÖzüktü .. Ondada Aynı Isı Vardı AMa Isı OLdukça Pc Hafiften Donuyor.. Size Bu Problemi MSnde ANlatmam LAzımDa BEnim MSn Bur4k_ece@windowslive.com Reklam Gİbi OLmasında...
  • quote:

OVerlock Yaptım 3.45 Ghz GÖzüktü .. Ondada Aynı Isı Vardı AMa Isı OLdukça Pc Hafiften Donuyor.. Size Bu Problemi MSnde ANlatmam LAzımDa BEnim MSn Bur4k_ece@windowslive.com Reklam Gİbi OLmasında...

sistemini ayrıtılı şekilde ve oc yaparken yaptıklarını yazarmısın
  • Şimdi Ben Tam Olarak Ne yaptımı Hatırlamıyorum AMa Bİosa girersem Görücem Söli,cem Şimdiii..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şİmdi Cpu Clock Control Disabled Di Enabled Yaptım ONdan SOnra Frekansı Ykselttim. 3.45 Ghz OLdu
  • Olur Olmadık Şeyde İşlem Yapğarmış Gibi Pc Donuyor....
  • Orda Kimse Varmı Varsa Bi Cevap İStiyorum Ltfen Ya Bİde Lga 775 Fanın Tırnakları PEk Fazla OTurmuyor Ondan OLabilirmi ISıyı Tam Yayınlamıyor Felan
  • Sorun Çözülmüştür Herkeze Teşekkür Ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.