Şimdi Ara

Sorun Çözüldü. gigabyte b450m s2h bios güncellemesi sonrası siyah ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edit: Arena Bilgisayar sorunu çözmüş sadece sistemde arızaya rastlanmadı yazmışlar. benzer bir durumu olan arkadaşlar sonuç bulamazlarsa yetkili servise göndersinler, özellikle benim bu anakart gibi yedek biosu olmayanlar.

Merhaba, q-flash üstünden bios güncelledikten sonra sistem yeniden başlatılacak dedi ve kapandı bir daha da açılmadı. Bios pilini çıkardım taktım, cmos üstünden sıfırlamayı denedim, gücü kapat aç vb. akla gelen her şeyi yaptım. Baktım olmuyor Arena Bilgisayar'a yolladım, onlar da Arızaya rastlanmadı diyerek tarafıma geri yollamışlar (henüz geri elime geçmedi). ben bu sorunu nasıl çözeceğim daha önce başına gelen oldu mu?

Sorun Çözüldü. gigabyte b450m s2h bios güncellemesi sonrası siyah ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CatPeare -- 8 Temmuz 2021; 20:10:42 >

• Çözüm eski bios a geri dönmek fakat bu anakart ile kendi başına çözemezsin. Üst seviye anakartlarda olan usb flashback portu şart yada direk servis halledicek.

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt

evet maalesef bu konuda yetersiz bir kart, bundan sebep servise yollamıştım.. hatta üstüne detaylı şekilde yazdım sorunu ve tekrardan bios atılması gerektiğini/istediğimi ama sorun yok diyerek tarafıma çıkışını sağlamışlar. şimdi tekrar yollasam aynı sorundan bahsedecekler bana, ne yapmam gerekiyor emin olamıyorum

• Bu durumlarda işlemci sökmek sorunu çözebiliyor.
    Anakart gelsin takın büyük ihtimalle sorunsuz kullanacaksınız.

B450 gaming le başıma gelmişti. Flash butonu olmasına rağmen olmuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt

öyle bir umudum var ama pek sanmıyorum, göndermeden de tüm bileşenleri (ram,işlemci,ekran kartı) çıkartmıştım sorun devam ediyordu maalesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: CatPeare

evet maalesef bu konuda yetersiz bir kart, bundan sebep servise yollamıştım.. hatta üstüne detaylı şekilde yazdım sorunu ve tekrardan bios atılması gerektiğini/istediğimi ama sorun yok diyerek tarafıma çıkışını sağlamışlar. şimdi tekrar yollasam aynı sorundan bahsedecekler bana, ne yapmam gerekiyor emin olamıyorum

Bende X470 gaming plus max var bende de yok maalesef ama kıytırık B450 a pro da var. MSI garip bir firma.

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt

bir daha anakart almak durumunda olursam bu konuda kurtarma yapılabilecek bir anakart almayı göz önünde bulunduracağım. umarım bu kartım sorunsuz gelir yine de ama bilmiyorum.. belki denememişler bile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CatPeare kullanıcısına yanıt

Ucuz anakartlarda genelde flash back Yada dual bios olmuyor. Gerci gigabyte eskiden her anakartina koyardi dual bios simdi tek bios. Birde bioslar lehimli once den bioslar cikardi lehimli olmasa kendin cikarip bios yazip geri takardin rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bendede aynı sorun var arenanın sitesinden formu buldum ancak hangi adrese gönderceğimi bilmiyorum hangi adrese gönderdiğinizi yazarmısınız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.