Şimdi Ara

G432 Kullanan ve Deneyenlerden Yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarda normalde kulak içi kulaklık kullanıyorum, zira kulaklıkları daha çok müzik dinlemek için kullanıyorum. Oyun oynarken 7.1 kulaklık kullananlar ses kasma konusunda bazen abartılı olduğunu düşündüğüm yorumlar da yazıyorlar gibi geliyor.

Logitech G432 kulaklık almayı düşünüyorum ama aklımda bir kaç soru var, bunlar;

1. G432 yi bilmiyorum fakat özellikle G430 un sesinin az olduğunu biliyorum, G432 nin ses şiddeti nasıl? Normalde kulakiçi "Sennheiser IE80" ve "SONY MDR-XB510AS Extra Bass" kullanıyorum ve bu iki kulaklığın da hem ses kalitesinden hem de ses şiddetinden çok memnunum. Söylediğim iki kulaklık da daha önce denemeyen biri taktığında ve son ses açıldığında kulaklığı takanları yerinden hoplatacak derecede ses veriyor.

2. COD Warezone da bası yüksek çok fazla ses oluyor özellikle de helikopter ve bombalama anlarında. Bu kulaklık ile bu sahnelerde seste bozulma olur mu?

Şimdiden teşekkürler,

• Dün konuyu açtım ve dayanamayıp bugün aldım. USB ses kartını kullanmadan bile efsane ses veriyor. Daha önce G430 ve SteelSeries Arctis 3 ve 5 kullanmıştım. Logitech G430 90db ile ciddi anlamda az ses veriyordu.

İlk izlenimlerim son seste bile ses bozulmadan tınıları temiz veriyor. Tek bir kusuru var dışarıya biraz fazla ses veriyor fakat benim için çok önemli değil.

Gözünüz kapalı alın derim. Saydığım kulaklıkların hepsinden iyi...

7.1 testlerini de yapınca detayları paylaşırım kısmet olursa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.