Şimdi Ara

g500 garip sorun, g500'ü olanlar bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, belki size garip gelmeyecektir ama, açtığım herhangi bir programı veya rehberi, ne olursa olsun açtıktan sonra hiç bir tuşa basmayınca 15 saniye sonra o programdan çıkıp ana ekrana dönüyor. ayarlarına baktım baktım ama çözemedim. beni çileden çıkarmaya başladı valla umarım bilen birileri vardır. şimdiden teşekkürler

• anlayan kimse yok mu arkadaşlar
  • Esasen, hiç bir bilgisayar, geri planda özel olarak yüklenmiş ve çalışır programı yoksa ya da fiziksel bir arızası yoksa, tarafınızdan yüklenmiş bir programı kendi kendine kapatıp ana ekrana dönmez. Benim kullandığım G900'de böyle bir sorunla karşılaşmadım. Size servis yolu gözüküyor. Belki cihazı komple değiştirirler de normal kullanıma biran önce geçersiniz.
  • bende g500 kullanıyorum fakat öyle bir sorun yok.
  • başlat - ayarlar- giriş ekranı- ekran kapanma süresi onu 10 dk yap sonra da bitti ye bas bukadar basit.
  • sağol serkany, sorun çözüldü. galiba yüklediğim samartoolkit programından dolayı bir hata oluştu. dediğin gibi ayarlardan o süreyi komple kapattım. böylelikle artık ana ekrana dönmüyor. ama otomatik tuş kilidi olmaması çok kötü. bişekilde bunu çözmek lazım. smarttoolkit bunu hallediyordu ama farklı sorunlarıda beraberinde getiriyor. neyse hepinize teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.