resimdede görüldüğü üzere ses driver'inda bası %50 de kullanıyorum bence ideali bu g500 için,%100 getirdiğim zaman gerçekten iğrenç bir ses çıkarıyor
Arkadaşlar, elinizdeki ses sisteminin bass ses seviyesini asla ses kartınızdan artırmanızı önermiyorum. Bunu mutlaka yapma gereği görüyorsanız setin kendinden ayarlayın. Tiz ihtiyacını ses kartından gidermek olabilir ama ses kartının bass ayarıyla değişiklik yapmak @wilym@an in de dediği gibi bass sesini iğrençleştiriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Wolverine
Arkadaşlar, elinizdeki ses sisteminin bass ses seviyesini asla ses kartınızdan artırmanızı önermiyorum. Bunu mutlaka yapma gereği görüyorsanız setin kendinden ayarlayın. Tiz ihtiyacını ses kartından gidermek olabilir ama ses kartının bass ayarıyla değişiklik yapmak @wilym@an in de dediği gibi bass sesini iğrençleştiriyor.
Evet ses kartından yükseltmek bass ları bozuyor bende ses kartından Bass ı %50 de tutuyorum
Bence bunları karşılaştırmak yanlış olur. 5500 fiyat olarak g500 ün neredeyse iki katı daha fazla. Param olsa neden g500 alayım ki. İkisi aynı para olsa neyse tamam karşılaştırma yaparım. 5500 ün daha iyi olduğu da apaçık ortada. G500 oldukça problemli bir set ayrıca kendimden biliyorum :-)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme