Şimdi Ara

G570 Upgrade ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler Lenova G570 model laptop kullanıyorum. Özellikleri şöyle :

İşlemci türü Intel® Core™ i5-2410M (2.30GHz, 3MB) 3M Cache, 2.30 GHz
    Dahili sürücü 500 GB
    Dahili bellek 4 GB DDR3
    Ekran boyutu 15.6" HD 16:9 Geniş Ekran
    Ekran çözünürlüğü 1366 X 768
    Grafik kartı ATI Radeon™ HD 6370M 1 GB Harici Ekran Kartı

Şimdi ben online oyun oynuyorum ve kalabalık bir ortama girdiğimde laptop kasmaya başliyor bunu önlemek için ;
    1) 4 GB ram'in yanina bir adet daha 4 yada 8 GB ram almak istiyorum
    2) HDD çıkartip SSD takayim diyorum

Ama o kadar masraf yaptiktan sonra tekrar kasar ise tamamen hayal kırıklığına uğrarim bu konuda yardimci olabilir misiniz ?

Şimdiden teşekkür ederim :)

• Kasıntı derken? Kalabalık ortamdaki kasıntı,daha çok ekran kartı ve işlemci ile alakalıdır. Oyun ayarlarını düşürürsen, biraz daha rahatlayabilir.
    Ram ve Hdd takviyesi genel anlamda peformansı artıracaktır, ama oyun performansı öncelikle ekran kartı ve sonrasında işlemci ile alakalıdır.
    Birde oynadığın oyunu söylersen sistem gereksinimlerine bakıp daha fazla yardımcı olabiliriz.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Merhaba kasıntı derken hocam kalabalik bir savaşa giriyorum takila takila karşı tarafa saldiriyorum

İşletim Sistemi : Windows 98/2000/XP/ME

İşlemci: Pentium II

Ekran Kartı: 32 MB

Hard Disk: 1.4 GB veya daha fazla

RAM: 256 MB veya daha fazla

Sözde sistem gereksinimleri bunlar hocam

Yani işlemci upgradesi mi yapmam gerekli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 26 Nisan 2016; 22:35:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Bu sistem gereksinimiyle kasıntı yapması imkansız, zira çok çok üstünde bi donanım var.
    Ping kontrol et, ping nedeniyle olabilir o takılmalar.
    Eğer pingde de sorun yoksa, valla sorunu bilemeyeceğim, ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim; bu sistem gereksinimi için hiç bir şeyi değiştirmene gerek yok
    Fazla fazla yetecek bir sistemin var.
    Haddinden fazla bencede ama neden böyle yapiyor anlam veremedim bir kaç yerde araştırdım oyun sunucusuna ulaşıp bu sorunu dile getirmişler cevap olmamış diyorlar ki oyun güncelleme olmadi eski yazılım kullanmaya devam ettiğinden cpu yu kastiriyor diyorlar

O olasılık benimde aklıma geldi ama; 400mhz bir işlemci gereksinimi duyan oyun, 2,3ghz işlemciyi ne kadar zorlasa da kastıramaz.
    Oyunun kendi optimizasyon eksikliğinden de olabilir. Ama ben yinede ping kontrol et derim.
    Hocam mesaji şimdi görüyorum dün eve çok geç gittim şuan mesaiye gidiyorum akşam eve geldiğimde ilk işim ping e bakmak olacak , tekrardan buradan yazarım

Teşekkür ederim hocam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus tp200sa upgrade yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sitem o oyuna yeterli

işlemciyi bikere ele kesin,ekran kartı kalıyor ondan olabilir, grafik efekt ayarlarını ayarlarını en düşük yapmayı dene

net sonuç kesin ekran kartından yapar,

nedeni ise kalabalık ortamlarda ışıklar ve efectler çok olur buda, gpu çekirdeğine çok yük bindirir yani senin kartının kapasitesini aştığından böyle durumla karşılaşırsın
  • yani kalabalık ortamdan değil kalabalık ortamda oluşan ışıklar görsel efectler nedeniyle ekran kartın kasar
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun ayarları low da idi ama dedigin gibi isik efecti kapalı değildi eve gidince birde öyle deneyim ayarladan kapatma seçeneği var

Şimdi 1) Ping
    2) ışık efectlerini kapatıp deneyeceğim

Tekrardan sizin etiketleyerek durumu bildirecegim şimdi ekran kartı biraz eski ama bu laptoplarda ekran kartları değiştirme işlemi oluyor mu ?

Maalesef ekran kartın anakarta entegre değiştiremezsin.
  • @drk_m @DonsuzBalık

Hocam ping 11 baktim.
    şuan oyuna girdim ama toplu savaşin olduğu posizyon olmadi malesef ama 10 kişi iken bir sikinti yaşamadim gerçi zaten 10 kişi az 20 30 kişi iken kasiyor :)
    bugün geç oldu yarin musait olunca tekrardan deneyeceğim :)

tekrardan teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 23 Nisan 2016; 22:30:26 >
  • Beyler efectleri kapattim ve diğer ince ayarlari %25 e getirdim şuanlık sıkıntı yok :)
    Problemi halletmene sevindim,
    Yanlız o düşük gerekliliklerle nasıl kastırıyor , onu anlaybilmiş değilim.
    İyi oyunlar olsun.
    teşekkür ederim hocam :)
    inanin bende anlamiş değilim hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.