Bildirim
G930 Vs Hyper X cloud core Vs Hyper X Cloud 1
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Logitech G930'a çöp deniyor.
Hyperx Cloud 2 öneririm. Bir çok yayıncı kullanıyor ve memnun. -
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
Logitech G930'a çöp deniyor.
Hyperx Cloud 2 öneririm. Bir çok yayıncı kullanıyor ve memnun.
Param yetmiyor hocam 2 ye
Peki bu 3 nden hangisini tavsiye edersiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Hyper Cloud ilk versiyon al gerisinde pişmanlik
quote:
Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE
Hyper Cloud ilk versiyon al gerisinde pişmanlik
HyperX cloud 1 alıyorum o zaman hocam
Gayet iyi bir kulaklik hayirli olsun. Pisman olmazsin
quote:
Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE
Gayet iyi bir kulaklik hayirli olsun. Pisman olmazsin
Teşekkür ederim hocam
Hyperx Cloud 1 ile 2 arasında ses kartı dışında fark yok. Cloud 1 senin için iyi bir tercih olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.ED
Hyperx Cloud 1 ile 2 arasında ses kartı dışında fark yok. Cloud 1 senin için iyi bir tercih olacaktır.
Tamam hocam teşekkür ederim
quote:
Hyperx Cloud 1 ile 2 arasında ses kartı dışında fark yok. Cloud 1 senin için iyi bir tercih olacaktır.
Ses kartı dışında bir fark yok çok komik bir ifade. Uçakla otobüs arasında da uçması dışında bir fark yok o zaman. Bu tarz oyun kulaklıklarında bütün olay ses kartında zaten. G930 da 7.1 ses kartı var hyperx 1 de hiç bir şey yok. G930 un rakibi bile değil o kulaklık. Burda g930 hyperx 2 ile kıyaslanabilir. Orda da fiyat farkı ve kablosuz olduğu için ben g930 u seçerim. Ses kartı olan hemen hemen her kulaklık aynı performansı verir cs goda. g930, kraken 7.1 ve plantronics gamescom denedim. Hepsinde rahat ses kasılıyor. Aynı şekilde ss siberia ve hyperx 2 de bu ayardadır. Ama hyperx 1 bunların ayarında değil pcde harici kaliteli ses kartı yoksa.
quote:
Orijinalden alıntı: axeles
quote:
Ses kartı dışında bir fark yok çok komik bir ifade. Uçakla otobüs arasında da uçması dışında bir fark yok o zaman. Bu tarz oyun kulaklıklarında bütün olay ses kartında zaten. G930 da 7.1 ses kartı var hyperx 1 de hiç bir şey yok. G930 un rakibi bile değil o kulaklık. Burda g930 hyperx 2 ile kıyaslanabilir. Orda da fiyat farkı ve kablosuz olduğu için ben g930 u seçerim. Ses kartı olan hemen hemen her kulaklık aynı performansı verir cs goda. g930, kraken 7.1 ve plantronics gamescom denedim. Hepsinde rahat ses kasılıyor. Aynı şekilde ss siberia ve hyperx 2 de bu ayardadır. Ama hyperx 1 bunların ayarında değil pcde harici kaliteli ses kartı yoksa.
Kafam karisti simdi ne yapayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
G930 tartışmasız
birçok kulaklık kullandım... g930'un yeri bende ayrı... eğer yurtdışından alma şansın varsa en iyi fiyat performans olarak g930. sakın aldanma stream yapanların o kulaklıkları kullandıklarını. -
quote:
quote:
Alacak arkadaşın Cloud2'ye parası yetmediğini söylemiş. Sonuçta sanal 7.1 olmasa da genel ses karakteri olarak cloud g930'dan daha iyidir. Oyunlarda 7.1 ile ses kasma da fark olabilir ama g930'un sorunları bitmiyor. Wireless önemli değilse g35 ya da g430 daha mantıklı bir seçim olabilir bana göre. G930 kullanmış ve neredeyse bütün bilinene sorunlarını yaşamış biri olarak bu kulaklığı önermiyorum tabi fiyatı çok sıcak bir seviyede olursa alınır(bkz amazon'da 49 dolara satıldığı zaman gibi)
-
quote:
quote:
quote:
Alacak arkadaşın Cloud2'ye parası yetmediğini söylemiş. Sonuçta sanal 7.1 olmasa da genel ses karakteri olarak cloud g930'dan daha iyidir. Oyunlarda 7.1 ile ses kasma da fark olabilir ama g930'un sorunları bitmiyor. Wireless önemli değilse g35 ya da g430 daha mantıklı bir seçim olabilir bana göre. G930 kullanmış ve neredeyse bütün bilinene sorunlarını yaşamış biri olarak bu kulaklığı önermiyorum tabi fiyatı çok sıcak bir seviyede olursa alınır(bkz amazon'da 49 dolara satıldığı zaman gibi)
Sorun olarak neler var hocam cok mu fazla herkesde mi var yoksa size ozelmiydi ?
-
Arkadaşlar iyice kafam karıştı ne yapmam lazım
Up
ben de şu ikisi arasında kaldım ama biraz araştırınca tasarımı daha kötü gelse de HyperX Cloud iyi duruyor.
http://www.amazon.com/HyperX-Cloud-Gaming-Headset-KHX-H3CL/dp/B00JJNQG98/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1451682295&sr=8-1&keywords=hyperx+cloud
http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Full-Size-Gaming-Headset/dp/B008LT5MFA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1451682372&sr=8-2&keywords=steelseries+siberia+v2
yalnız HyperX Mediamarkt'ta 269 lira, yani amazondan almak 25 lira falan ucuza getirecek. daha ucuza Türkiye'de nerede bulabilirim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: onder.t
ben de şu ikisi arasında kaldım ama biraz araştırınca tasarımı daha kötü gelse de HyperX Cloud iyi duruyor.
http://www.amazon.com/HyperX-Cloud-Gaming-Headset-KHX-H3CL/dp/B00JJNQG98/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1451682295&sr=8-1&keywords=hyperx+cloud
http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Full-Size-Gaming-Headset/dp/B008LT5MFA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1451682372&sr=8-2&keywords=steelseries+siberia+v2
yalnız HyperX Mediamarkt'ta 269 lira, yani amazondan almak 25 lira falan ucuza getirecek. daha ucuza Türkiye'de nerede bulabilirim?
Hocam zoccoshop ve gamexktra bakabilirsiniz
-
Bu arada siberia v2 de gayet iyiymiş
Benzer içerikler
- steelseries garanti
- logitech dongle eşleştirme
- kablosuz klavye önerisi
- furylevel z1 alınır mı
- yazılım için klavye önerisi
- razer kishi ultra
- bim yazıcı
- yaklaşık eşittir işareti
- samsung klavye sesi kapatma
- mekanik klavye önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X