Şimdi Ara

g930 vs razer kraken 7.1 chroma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çok araştırdım fakat yeterli bir bilgi bulamadım. Bu 2 kulaklık arasında çok kararsız kaldım. Uzun süreli kullanım açısından ve performanstan hangisinden memnun kalırım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xzapoff

arkadaşlar çok araştırdım fakat yeterli bir bilgi bulamadım. Bu 2 kulaklık arasında çok kararsız kaldım. Uzun süreli kullanım açısından ve performanstan hangisinden memnun kalırım ?

Kraken.
  • xzapoff X kullanıcısına yanıt
    g930'dan uzak dur. Kablosuz keyfi diye alıyorsun çilesi bitmiyor.
  • tahmin etmediğim bir sonuç değildi ama yinede emin olmak istedim. g35 kullanıcısıyım ve kırıldı. g930 da wireless sıkıntısı ve şarj sıkıntısı oluşuyormuş zamanla. logitech dayanıklılıktan çok açık vermiş anladığım kadarıyla. fikriniz için teşekkür ederim
  • Mikrofon için alacaksan al birini vur ötekine. İkisininde mikrofonu leş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    6 ay oldu g930 alali sarji hala 12 saat gidiyor. Wireless sıkıntısı yok. Kulaklik 10 numara 5 yildiz. Ama yeni cikacak olan g933 alin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G930 kullanıcısıyım, memnunum ama şimdi alsam başka marka alırdım muhtemelen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

G930 kullanıcısıyım, memnunum ama şimdi alsam başka marka alırdım muhtemelen

neden ? :D
    Sıkılmıştır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G35 al yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

G35 al yine.

G35 hayatta almam 1-1.5 sene kırılacak bir ürün. Samimi söylüyorum kulağıma takarken çat dedi kırıldı. Klasik g35 çoğu kişininki kırılıyor. Ben bir kere alıp rahat etmek istiyorum artık.
    Dostum logitech istiyorsan g430 al. Diğerlerine verilen paraya değmez.
    O zaman amazon'dan alman sıkıntı olmayacaksa Corsair H1500 öneririm, birkaç aydır kullanıyorum malzeme kalitesi çok iyi, hemde dolby 7.1

https://www.amazon.com/gp/product/B00N803EMU/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1
  • quote:

O zaman amazon'dan alman sıkıntı olmayacaksa Corsair H1500 öneririm, birkaç aydır kullanıyorum malzeme kalitesi çok iyi, hemde dolby 7.1

https://www.amazon.com/gp/product/B00N803EMU/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

olabilir bu kulaklık hocam deri değil galiba pad leri o da iyi bir artı olabilir daha az terletiyor sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Dostum logitech istiyorsan g430 al. Diğerlerine verilen paraya değmez.

hocam ne yalan söyleyeyim aslında logitech ten uzak durmak istiyorum cidden malzeme kalitesi çok kötü. Yani G35 gibi bi kulaklık böyleyse g430 hayal bile edemiyorum. Gözüm gibi baktığım kulaklık kulağıma takarken kırıldı. Güvenimi sarstı açıkçası
  • quote:

bir sorum olacak hocamhttp://www.amazon.com/Corsair-Gaming-Wireless-Headset-CA-9011127-NA/dp/B00N803C7W bunun ilehttp://www.amazon.com/Corsair-Gaming-Wireless-Headset-CA-9011127-NA/dp/B00N803C7W bunun arasındaki tek fark renk farkı mı yani baya bi fiyat farkı var

H2100 kablosuz, parasında değilim yoksa g930'da alırdım ama kablosuz kulaklık sevmiyorum hem tepkime süreleri uzun oluyor hemde bataryası sıkıntı çıkartıyor ileride.

Kulaklık kısmı pad, kafaya gelen kısmı deri, kafaya gelen kısmı fazla terletmiyor ama deri olduğu halde.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Batarya öylede kablolu oluncA da kablo sıkıntı yaratıyor kaçış yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen, birde oyunun ortasında şarjın biterse kalırsın En iyisi kablolu kabloludan şaşmayacaksın.
  • Hocam daha cumartesi günü g930 siparişi verdim. Evet g35 lerde malesef en ufak darbede bile kırılma yaşanıyor, malzeme kalitesini biraz kötü yapmışlar. Kulaklık almadan önce baya bir araştırdım, arkadaşlarım ile konuştum, g930 kullanan arkadaşlarım memnun olduklarını söylediler (bazıları 3 yıl olmuş alalı) sizin de bildiğiniz üzere teknoloji biraz şans işi problemli gelebiliyor bazı ürünler. Ha logitech fanı değilim razer mouse kullanıyorum ama aral game zamanında beni üzdüğü için ve arkadaşlarımın da tavsiye etmesi üzerine logitech aldım. Son karar tabiki de size ait ama ben oyunu g930 dan yana kullanıyorum :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.