Şimdi Ara

G930 vs Sharkoon xtatic digital v2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki kulaklığıda test edenler varsa deneyimlerini bizimle paylaşabilirlermi?
    Ben sharkoon xtatic digital almak istiyorum hem fiyatı uygun hem optik girişi var (bilgisayar ve ps3tede kullanacağım) ama ses kalitesi nasıldır,G930 kadar kaliteli bass ve berrak sesi varmı?
    Eğer G930 kadar iyi değil derseniz ps3'ümü feda edip G930 alıcam.
    Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşın.Şimdiden cevap veren vermeyen herkese çok teşekkürler.

• İkisini de kullandım. G930 kesinlikle daha iyi ses konusunda. Sharkoonun 5.1 olmasının hiöbir avantajını görmedim ben. O kadar alanda 4 ayrı hopörlör kullansan ne olur zaten. Ayrıca setin dekoder kısmı çok dandik, sürekli ilginç sesler geliyor kulaklıktan. Dijitalize sesler. Normal ses kartına bağlayıp denediğimde duymamıştım o sesleri, sorun dandik dekoder ve amfi çıkışında heralde. Aslınd ülkemizde satılmaya başlansa, bu 930un ps3 tede kullanılan versiyonuna bakabilirsin. F540 dı galiba.
  • Anlayamadığım nokta şu. Ps3'ünü fenamı edicen ? hemde g930 için? Çok ağlarsın sonra bence sakın öyle birşey yapma.
  • f540'ın bağlantıları çok dandik sadece stereo bağlanıyor.Bu yüzden onu düşünmedim.Sharkoon sadece sözde optik çıkış desteği dışında bir artısı yok yani.Ses kalitesi olarakta G930'a yaklaşamaz diyorsanız.Banada G930 almaktan başka yol görünmüyor.Onuda bilgisayar üzerinden ps3'e bağlıycam artık.Logitech insanları yolunacak kaz olarak görüyor bence şu işe bak sen G930 gibi bir kulaklık yapıyorsun ve sadece usb bağlantısı koyuyorsun bence o kulaklık optik çıkışı hak ediyor ama işte F540'ı nasıl satacaktı o zaman değilmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.