Bildirim
g9x büyüklük?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
10 cm g9x in boyu -
kullandığın tarza bağlı palm grip kullanıyorsan yani ellin mousenin ustunde tam kapanıyorsa g500 gibi daha buyuk modellere bak claw grip kullanıyorsan yani parmaklarının uçlarıyla tıklıyorsan g9x mantıklı şahsen ben g9x in fps için değil de daha çok wow gibi online oyunlar için tasarlandığını düşünüyorum gerek tuşlarının bolluğu gerekse claw grip yapısında olduğundan dolayı bu yüzden fps oynuyorsan g500 tavsiye ederim internetten araştır hangi tarz oynuyorsan ona gore karar ver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G9x küçük ele sahip ve claw şeklinde kullananlar için uygun bir mouse'tur. Hatta ilk zamanlarda alışması zordur ancak alışıldıktan sonra tam performans kullanabilirsiniz. Ancak palm grip kullanıp büyük ele sahipseniz G500 ya da Deathadder gibi mouse'lar daha doğru bir tercih olacaktır. -
peki bu mouse ağırmıdır. hantalmıdır. ben düşük dpı'da oynuyoruymda. kuş kdr olmasada hantal bir mouse istemem doğrusu. bilgilendirme yapabilecek varmı -
Yanında mouse'un ağırlık haznesine koymak içim 3-4'er adet 4gr ve 7gr ağırlıklar veriliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boyutunu bilmiyorum da g500 tarzı ele tam oturucagını sanmam. elime oturacağını bilsem, almayı düşünürdüm :) -
boyuna aldanmayın g9x in ergonomisi diğer mause lardan farklıdır.
özellikle bileğe yakın olan kısmın yüksek olması sıkıntı çıkarabilir.
tavsiyem deneyerek alınmasından yana
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X