Şimdi Ara

GA-8N-SLI Quad Royal neler yapılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GA-8N-SLI Quad Royal ana kart aldım bu kart ile güzel ama çok maliyetli olmayan bi makine yapmak istiyorum.
    Soru 1. İlla 4 ekran kartımı takmalıyım tam performans için yoksa 2 kartla sli yapsamda olurmu.
    Soru 2. Hangi kartları seçmeliyim faklı model sli destekli kartlar olsada olurmu yoksa aynı model ekran kartlarındanmı alayım?
    Soru 3. Ekran kartı için öneriniz nedir çok pahalı modeller olmamak kaydı ile.

Çok teşekkürler şimdiden.

• valla kardes bana gore gereksız bı kart almıssın. o kart sadece grafıkerler ıcın coklu ekran destegı ıcın yapılmıs bı kart.eger hıc acmadıysanb sana tavsıye gıt degıstırıd erım o anakartı.yerıne ya abit yada gigabyte dq6yada ds4 al derim.hemde core 2 duo desteklıyor hemde slı yapılıyor karta.vede aynı zaten 8gb ram destgı var.bu kartların.ıslemcı desen zaten ht lerıde goruyor dıye bılıyorum.ekran akrtı dersende su an xfx 7950gt yada 7950gt xxx al derım.yada 7900gs sonic falan.bunalr ıı dır fıyat ve performans olarak cok ııdır be orta sveıey kartlardır.
  • evet gakkom bu kart pentium d ve core 2 desteklemiyor bildiğim kadarıyla bence gereksiz bir kart bence git değiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.