oyunlarda kasma yaşadığım için pc yi biraz geliştirmek istiyorum 250-300ytl arası bütçe ayırdım fakat burda bazı arkadaşlara danıştığımda herkes core2duo ya geçmemi tavsiye etti ancak iyi bir core2duo işlemcici anakartım desteklemiyor :( yeni bir anakart alarak bütçemdeki paranın bölünmesini istemiyorum bana uygun fiyatlı şuan ki sistemimlede uyumluluk sorunu yaratmayacak bir anakart tavsiye edermisiniz tabi birde core2duo işlemci solerseniz(max 200-250ytl)
SAYGILAR DH
birde istanbul şişli'de 2.el alım satım yapan yer varmı bilen varsa soyleyebilirmi işlemci fan boşa gitmesin :)
takılma sorunun e.kartının performansının üzerine çıkıldığı zaman core2 duo işlemcilerde de yapacaktır.
önerin için teşekkürler ancak önerdiğin işlemci 1.8ghz :( dediğin anakart ise 8gb a kadar ram ı çıkabiliyor şuan ki anakartım senin önerdiğin işlemciyi destekliyor sence anakartımı deiştirmelimiyim yoksa anakartımın üstüne 1.8lik işlemcinin bi üst modeline falanmı baksam ???
EVET YARIN İŞLEMCİ ALIYORUM ANCAK 4300 CR2 DUO İSTİYORUM ANCAK ANAKARTIMA UYARMI UYMAZMI ANLAMADIM http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-945pl-s3.html LİNKTE ANAKARTIMIN DESTEKLEDİĞİ DESTEKLEMEDİĞİ TÜM İŞLEMCİLER VAR AMA E4300 IN YANINDA F3 YAZIYOR BU DESTEKLER ANLAMINA MI GELİYOR? ONA GÖRE ALICAM
benim geçen haftaki anakartım...
p35 ds3 aldım ben de...dört çekirdek desteği için ama...
senin anakart E4300 destekler...çünkü 4300 fsb 800 dür o anakart da maximum fsb800 destekliyor...yani uyar...
ama sitedeki F3 yazısı bunun için F3 bios update yapmanın yararlı olacağını söylüyor sanırım...Belki F3 bios yüklemeden de destekler ama belki desteklemez.. Gigabyte ın ''@BİOS'' programını sitesinden indirip son biosunu da yükleyip kullanabilirsin...Son bios F5 ti sanırım...
Kolay gelsin
NŞA da...
demek sendede benım anakarttan vardı ya ben şimdiye dek hiç bios update etmediğim için pek bilgim yok acaba bana biosu nasıl yapacağımı anlatırmısın yeni anakartın hayırlı olsun sitelere baktım biraz pahalı gibi 190ytl civarında sen kaça aldın verdiğin bilgiler için tesekkurler bu arada
ben bi arkadaştan 155 ytl ye sıfır halde aldım...Sıfırı 190 ytl civarında soğrudur..
Ama E-siz olanı var.. P35 DS3 ankarada 160 ytl civarına bulunabiliyor... rev2.1 olanı zaten rev 2.1 olanı en iyisi... EP35 ise zaten sadece rev2.1 olarak piyasaya sürülmüş...
programı ve biosu indir...programı kur (ingilizce varsa daha kolay olur...yoksa zorlanırsan birinden yardım al bence) indirdiğin biosu bir klasöre çıkartıyorsun...sonra programı açıp yeni bios yükle diyorsun ve çıkan pencereden biosu yüklediğin klasöre girip f6 olan dosyayı seçiyorsun...(yanlış dosya seçersen kabul etmez zaten...üç dosya vardı sanırım...hangisini kabul ederse odur...) Sonra yükle diyorsun...
Tek sorun var : Yükleme sırasında elektrik kesintisi olursa anakartın yanma ihtimali var. (TEK i arayıp sorabilirsin galiba kesinti olacak mı diye) Bi de yükleme sırasında hiçbirşeye karışma...uzun sürerse iptal falan etmeye çalışma...
Yükledikten sonra format atsan da değişmez bios...sen değiştirmediğin sürece hep o kalır
GA-945PL-S3 (rev. 1.0) ANAKART pentium d 925
ayni anakart ve işlemciden bende var arkadslar nedense anlamıyorum bu pc ye ram ne oalblir zaten anakartin desteklediği max 2 gb mhz leri nlcak xp kuruyorum dewamli mavi hata verio ve pc reset atıo mavi ekran BAD_POOL_HEADER yazı HDD 200Gb Samsung Heyşey sıfır Ondan şüpheleniyorum sizce neyden kaynaklanır elektirikden feLAn olabilirmi yarDimlariniz bekliyorm teskkür ederim simdiden...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme