Şimdi Ara

GA-M61PME-S2 anakart ile hangi ocz rami ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar GA-M61PME-S2 anakartım var.

2 GB DDR2 800 MHz KIT (2x1GB) NVIDIA-SLI EPP (OCZ) veya
    OCZ DDR2 800MHz CL3 Su / Hava Soğutma FlexXLC 2x1GB Kit - OCZ2FX800C32GK ram almak istiyorum. Arada sırada oyun oynuyorum ve photoshop, flash, frontpage gibi programları kullanıyorum.
    . Bu 2 ram anakartımla uyumsuzluk yaratabilir mi ve hangisini tavsiye edersiniz ?

İşlemcim: Amd Athlon 64 4000+ x2 Vista Home premium kullanıyorum..
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcnaydn -- 10 Ağustos 2008; 13:32:41 >

• 2 GB DDR2 800 MHz KIT (2x1GB) NVIDIA-SLI EPP (OCZ)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

2 GB DDR2 800 MHz KIT (2x1GB) NVIDIA-SLI EPP (OCZ)

Teşekkürler dostum. Anakartımla uyumsuzluk yaratabilir mi acaba ? cl4 ve cl3 desteklemiyorsa kullanamayabilirim. Biostanda volt ve çarpanlarla oynayamıyorum. Anakartın kitapçığında da bi bilgi bulamadım :(
  • http://www.akortek.net/viewtopic.php?f=65&t=150&sid=d269a0341d1bda4704d8d020d8b8b2af

Üstteki linkten Akortek Bilişim teknik servisi tarafından değişik OCZ belleklerle yapılmış test sonuçlarını bulabilirsiniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu şeylerden pek anlamam, ama cl4 ve cl3 ramleri desteklemiyor sanırım Teşekkürler herkese..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcnaydn

Bu şeylerden pek anlamam, ama cl4 ve cl3 ramleri desteklemiyor sanırım Teşekkürler herkese..

Şu şekilde özetleyebilirim size. Elinizdeki anakartın hiçbir bellek ayarı yoktur, ne zamanlama, ne MHz, ne de voltaj...
    Bu sebeple pek ayar yapmanız mümkün olmaz, sistem belleği nasıl tanırsa öyle çalışır.
    Verdiğim linkten de diğer belleklerin hangi ayarlarda nasıl çalıştığını görebilirsiniz
  • Sağolasın usta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.