@bios ile FD bios a güncelledim fakat aklıma bi sorun takıldı site 3 adet bios sürümü var. hepsini sıraylamı yüklücem yoksa sadece FD sürümünümü yüklücem pek analamadımda
3 tane yayınlamışlar bu zamana kadar
FD--- 12/08/2009 Update CPU ID(AGESA 3.5.3.0 for PhenomII /AthlonII AM3 CPU630.8 Kb
FB--- 12/06/2009 Update ACC code and CPU ID (Support AGESA 3.3.2.4 code for Phenom X3 CPU) 627.4 Kb
sırayla hepsini güncelle ama bence gerekmiyorsa hiiç güncelleme derim...
quote:
Orijinalden alıntı: nazi81
gerekiyor aslında amd phenom 955 i FD versiyonu destekliyormuş.
belki hata yaptım ama ben direkt FD biosu yükledim.
şimdi sırayla yüklersem bi problem olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: salih1983
quote:
Orijinalden alıntı: nazi81
gerekiyor aslında amd phenom 955 i FD versiyonu destekliyormuş.
belki hata yaptım ama ben direkt FD biosu yükledim.
şimdi sırayla yüklersem bi problem olur mu?
Sorun olmaz ama eğer yükledikten sonra sorun çıkmamışsa bırak kalsın...
Aynı anakartt bendede var phenom II 955 işlemciyi taktım kafayı yedi bilgisayar 2 gündür uğraşıyorum kafayı yedim düzelmedi bir türlü. İşlemciyi daha yeni aldığım için geri iade ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty
Aynı anakartt bendede var phenom II 955 işlemciyi taktım kafayı yedi bilgisayar 2 gündür uğraşıyorum kafayı yedim düzelmedi bir türlü. İşlemciyi daha yeni aldığım için geri iade ediyorum.
ne gibi sorunlarla karşılaştın ben şuan ısı sorunu hariç o da dandik bi cpu soğutucu kullandığım için yaşıyorum
genelde memnun kaldım.
"salih1983" Yok dostum ne sırasıyla yüklemesi, sonuncuyu yükle yeter. Hatta sakın eski bios'a dönmeyin, işlemcinizi tanımayabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme