Şimdi Ara

Gigabyte ga-z68p-ds3 rev.1.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #Gigabyte Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Gigabyte ga-z68p-ds3 rev.1.0
    Alıcıya şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 320 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• mokunu çıkardınız artık 160tl olması gereken fiyata 2 katını istiyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

mokunu çıkardınız artık 160tl olması gereken fiyata 2 katını istiyosunuz

1-2 sene once 160 a falan sifir 2 yil garantili satiliodu bi arkadasa aldik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak edip baktım ram frekansı 2133, usb 3.0 yok, ses kartı standart ne özelliği var da yeni teknolojiye sahip gaming kartlardan daha pahalıya koyuyorsunuz ?
  • Ben herkese cevap vereyim :)

1155 pin anakart piyasada yok.
    i7 2600k gibi hala i7 6700 le yarışan 450 liraya rahat bulunan bir işlemciyle bunu birlikte alsanız atıyorum 750 ye mal olsa ikisi. 6700k dan %25 ucuza alıyorsunuz ve ddr3 ram de ucuz, ddr4 iki katı ddr3 ün şu an. Yani fiyat yüksek çünkü bu yüzden. 2 sene önce 160 a aldıysanız kime ne? dolar 2 sene öncesine göre ikiye katladı, demek ki fiyatı aynı 2 sene önceye göre. m sata slotu vs var, z68 çipset de süper oc yapar sağlamsa anakart.

Özetle bu fiyat olmasının sebepleri çok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Ben herkese cevap vereyim :)

1155 pin anakart piyasada yok.
    i7 2600k gibi hala i7 6700 le yarışan 450 liraya rahat bulunan bir işlemciyle bunu birlikte alsanız atıyorum 750 ye mal olsa ikisi. 6700k dan %25 ucuza alıyorsunuz ve ddr3 ram de ucuz, ddr4 iki katı ddr3 ün şu an. Yani fiyat yüksek çünkü bu yüzden. 2 sene önce 160 a aldıysanız kime ne? dolar 2 sene öncesine göre ikiye katladı, demek ki fiyatı aynı 2 sene önceye göre. m sata slotu vs var, z68 çipset de süper oc yapar sağlamsa anakart.

Özetle bu fiyat olmasının sebepleri çok :)

Bu fiyata bunu almaktansa 1366 soket anakart alirim 350 tl ye falan 100tl yede x5650 cakarim 4ghz de ic cekerim 6ghz deki 2600k ile ayni performansi verir cinebench de vs...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mokunu çıkardıkları yok kuyumcu bile alıyor artık 1155 anakartları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhtaç biri çıkarsa cebindeki paraya göçerim isimli çalışma. Hocam fiyat belirlemekte özgürüz tabi ama biraz insaf yahu. Sen böyle diyon 2600k sı olan adam z68 bulsan öyle olur böyle biter diyip işlemciye 700 lira çekiyo yine sana oluyo bi ton para. Tamam özgürsün fiyat belirlemekte ama forum üyelerinin hedefinde olursun. İlanını güncellemekten zerre ileri gidemezsin. Ben forumu çok seven, sahibinden gibi bir çöplüğe dönüşmesini istemeyen iyi niyetli bi insanım. Sen de iyi niyetli ol. Bu kafa yapısı sana 100 lira fazla kazandırır ama sonra çok şey kaybettirir. Benden söylemesi
  • Ek olarak. 2600k 6700k ile yarışan diyerek kendine güldürürsün. İşlemci frekansı bazlı birkaç saçma salak sentetik testte yakın skor aldı diye öyle bi tabir kullanman çok yanlış. Ya kendini haklı çıkarmak için laf çeviriyorsun yada özür dilerim ama zerre bişey bilmiyorsun demektir. 2600k ancak 4,8 ghz gibi bi hıza çıkacakki 4,2 ghz skylake performansı versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıllık anakart fiyatına bak. Usb 3.0 bile yok. Sahibinden sitesine döndü burası. Fırsatçı doldu buralarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.