Şimdi Ara

GA-P35-DS3/S3 Ses Driver sorunu Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GIGABYTE ANAKART GA-P35-DS3/S3 xp pro Ses Driver SORUNU Realtek HD Audio Driveri yüklüyorum ama olmuyor özel bir durummu var acaba ilk defa böyle bir durumla karşılaştım orjinal cd den yüklüyorum ama olmuyor bu şekilde bir sorunla karşılaşıp çözen varsa sorunu cevap yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeKMu -- 27 Ağustos 2007; 21:33:37 >

• yardımcı olacak k,mse yokmu?
  • indirdim siteden ama aynı değişen birşey yok sürekli driver i buluyor yükle diyorum ama yüklemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeKMu

indirdim siteden ama aynı değişen birşey yok sürekli driver i buluyor yükle diyorum ama yüklemiyor

Önceki driveri tamamen temizle.
    Ayrıca nasıl bir hata veriyor.Onu da SS le belirtirsen
  • temizledim yükledim ama yine olmadı

• anakartla ilgili bir sorun oldugunu düşünmüyorum.yeni format mı attınız acaba yeni formattan sonrada böle durumlarla hiç karşılaşmadım.ilginç.
  • yeni kurulum yaptım evet
  • yardım etmek isterdim ama formattan sonra hata vermesi anakarttan olabilir anakart yeni kart eğer garantisi devam ediyorsa bi gösterin derim.
  • Ürünler sıfırdır ilk defa kurulum yapıyorum
  • biostan kapalı olabilir mi o/b ses ?
  • Bilemiyorum biosdan kapalı olup olmadıgını nasıl anlarım kardes bios a baktım ama bulamadım
    tam olarak nerdedir?

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

biostan kapalı olabilir mi o/b ses ?
  • açılışta siyah beyaz yazılar geçtiğinde del tuşuna bas..load optimized defaults seçeneğinne tıkla yes de..sonra F10 tuşu ile kaydet çık açılır o zaman..ses kartın fln yok di mi harici yoksa dediğimi bi yap
  • Eğer başka harici ses kartın varsa çakışma yapıyordur.
    Format attıysan biçimlendirmeyi tam olarak yapmanı tavsiye ederim hızlı değil.
    Eğer ekran kartın hd2900xt ise ilkönce realteki yükleyip sonra ekran kartının güncel driverını yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 28 Ağustos 2007; 12:40:17 >
  • eyer 2900xt kullanıyorsan xp de o hatayı veriyor

vista yüklemeni öneririm
  • Harici bir ses kartı kullanmıyorum
    ekran kartı asus 6600
    anakart üzerinde skystar2 tv kartı ve PCI wireless kart bulunmakta
    şimdi driveri tanıttım format attıktan sonra ama şimdide ses çıkmıyor makinadan
    skystar2 tv kartının driveri yüklenmiyor bu defada :-( çok övdüler bu kartı aldım umarım aldıgıma pişman olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeKMu -- 28 Ağustos 2007; 13:26:26 >
  • denetim masası>realtek ses konsolulunu aç..ds-3 topiğinde resimli göstermiştim..ordan da bakabilirsin..ses çıkışlarıyla oyna..hat çıkışı,hat girişi vs. iki kere tıklayınca göreceksin..ses kanallarına
  • Sorunu Halletim Teşekürler

şimdi sadece ss2 tv kartı driveri yükleyemiyorum resimdeki hatayı veriyor
    bu neden kaynaklanır acaba?

• skystar2 kartı cıkartıp skystar sürücülerini sil sonra başka pci porta tak tekrar sürücüsünü kur problemin cözülecektir.
  • Cvp larınız için teşekürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.