Aynı Sorun benimde P35C-DS3R anakartımda başıma geldi Orjinal Anakartın Driver CD sinden kurulum yapmak istedigimde Orjinal Cd deki driverlarla ilgili bi sorun var onları kurduktan sonrada tamamen kaldırmama rağmen gene başka kartların bile driverlarını kurdurmuyordu.
Ben çözüm olarak Windows Xp yeniden kurdum ve Siteden çektigim yeni driverlarla sorunu çözdüm ve şimdi sorunsuz kullanıyorum. Dediğimi yaparsan eminim sorunun çözülücektir. bu arada Windows XP High Definiton Patch inide elle yüklemeyi deneme oda sorun yaratabilir. Zaten Realtek HD sürücülerinde Oto şekilde yüklüyor.
BENDE SORUNU FORMAT ATARAK ÇÖZDÜM ORJİNAL CD DEN XPRESS KURULUMU BAŞLATTIM YİNE HATA VERMİŞ GİBİ GORUNSEDE MAKİNA YENİDEN BAŞLATTIĞIMDA SES DRİVERİ YÜKLEMİŞTİ ÇOK GARİP BİR DURUM AMA SS2 DRİVERİNDE ESKİ SÜRÜM BİR DRİVER YÜKLEDİM ONDA DA SORUN CIKARDA AYNI SEKİLDE PC YENİDEN BAŞLATIP AÇTIGIMDA ONUNDA YÜKLEDİĞİNİ GÖRDÜM ÇOK AMA ÇOK SAÇMA OLDU GARİP BİR DURUM AMA AYNEN ÖYLE OLDU SUANDA SORUNSUZ SEKİLDE ÇALIŞIYOR HERŞEY
CEVAPLAR İÇİN TEKRAR TEŞEKÜR EDERİM ZEUS ARKADASIN BİLGİLERİ DE ÇOK İŞİME YARADI
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme