Şimdi Ara

Gabumondan blue egg düşürebilen oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben düşüremedim bir türlü şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalgarurumon -- 31 Ekim 2009; 17:31:34 >

• bu ne oluyor ? digimon yakalama yumurtasımı ?
  • Evet.
  • düşmez sanırım o :D şuana kadar bi kez düşüo solucan gibi şeylerden oda görev olduğundan ratesi çok yüksek.
    digi eggleri 2 ve 3 evolardan düşürebileceğiz diye tahmin ediyorum.ki onlarda 25-30 lwl civarı digimonlar.
    daha dogrusu rateleri daha yüksektir. ama normallerdende düştüğü görülmemiş değildir. bana neydi adları taşadamlarmon :D
    dan egg düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kem733 -- 31 Ekim 2009; 18:50:46 >
  • abi oyunla ilgili kimse hiçbişi bilmio mu yav
    bekleyin ya yarın ya da haftaya açıklayacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kem733

düşmez sanırım o :D şuana kadar bi kez düşüo solucan gibi şeylerden oda görev olduğundan ratesi çok yüksek.
    digi eggleri 2 ve 3 evolardan düşürebileceğiz diye tahmin ediyorum.ki onlarda 25-30 lwl civarı digimonlar.
    daha dogrusu rateleri daha yüksektir. ama normallerdende düştüğü görülmemiş değildir. bana neydi adları taşadamlarmon :D
    dan egg düştü

gotsumon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakaishiTakeru -- 8 Kasım 2009; 20:19:33 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 16 Kasım 2009; 18:49:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onemlı olan dusmesı deılkı dusdukden sonra onu yumurtadan cıkarması
  • Merhaba arkadaşlar ben aylar önce oyun betayken oynamıştım bilen bilir Oyun nasıl oldu bilgi verebilecek olan birileri var mı ? Yani değişen ne var oyunda ...
  • gabumon dan gabumon yumurtası düşüyor duyrulur ama 3 gün full gabumon kestim zor yani :D
  • Bana Closed Betada Biyomon ve Agumon Egg Dusmustu.

Closed Betadan Beri Oynamiyorum.

Sonucta Rpg Gibi Bununda Chine Ve Taiwan Versiyonu Cikicak.
  • kardeş oyun da agumon egg düşmüo yani agumon yok grey mon we evrimleri war onlardanda daha hiç düşmedi en güçlüleri Leomon Gabumon we Biyomon yani pembe kuş :D adı yanlış olabilir şuan etkinlikler war x10 ex ve eventler war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.