Şimdi Ara

Gagalardan jungle başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sebebi nedir beyler ? neden böyle başlıyor bazı oyuncular artısı nedir ?

• Daha çok exp ve para veriyor. Aoe skilleri olan şampiyonlar genelde guşlardan başlıyor.
  • Exp'i çok olduğu için. Ama midden yardım edebilecek bi hero yoksa kesinlikle guşlardan başlama. Canın çok yanar.
  • çok mantıksız. çarpsız 1 lvlde kuş kesmek zaten çok zor. onun yerine bottan yardım alıp red kesmek. red buff ve 2 lvlin avantajıyla kuş kesmek daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu44

çok mantıksız. çarpsız 1 lvlde kuş kesmek zaten çok zor. onun yerine bottan yardım alıp red kesmek. red buff ve 2 lvlin avantajıyla kuş kesmek daha mantıklı.

İşte orda asıl problem redi harcamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MachinaeSupremacy kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar olayın exp ve altın olduğunu söylediği için mantıksız dedim eğer amacın redi ganga saklamaksa mantıklı olan blue başlamak olur. hala kuş başlamak mantıksız geliyor bana
  • gagalardan başlayınca golemler hariç her campi alınca 4 level oluyorsun. gagalardan başlamazsan 3 level oluyorsun olay bu.
  • anladım dostum sağ ol
  • Alan hasarı veren bi hero avcı tılsımıyla başlarsa pasifi bütün gagalardan can çektiği için can kaybetmeden kendi başına bile alınabilir örnek gragas vb
  • Ben Evelynn oynarken bu gagalar sayesinde potsuz orman dönüyorum.
  • 4 ufağı keserek 2 level olabiliyorsunuz. aoe skiliniz varsa çok mantıklı bi hareket
  • küçükleri kesince 2 lwl oluyorsunuz.. ama 2 lwl olarak giderseniz garip şekilde aynı exp avantajını vermiyor.. kuşlar + kırmızı + yampiri alarak 3 olup erken gang atabilirsiniz.
    burada anlatılıyor:https://www.youtube.com/watch?v=wEwU341XNIQ
  • Normalde bütün jungle kampları oyunun başında level 2 olduğu için level 1de hangi kampı alırsan cs başına fazladan 30 exp verir redle başlarsan +30 exple başlarsın kurtlardan başlarsan 3 tane olduğu için 30x3=90 exp fazladan almış olursun ama raptorlar sayı olarak fazla olduğu ve mid yardımıyla yada aoe skilli olan şampiyolarla kolayca kesildiği için 30.6=180 exp fazladan alıyorsun buda oyunun başında çok iyi birşey karşı taraf redden yada bluedan başlarsa golemler hariç bütün kampları alınca 3 level oluyor ama sen 4 oluyorsun
  • sadece kayn ile gagalardan başlıyorum. midden yardım almadan full hpye yakın çıkıyor hero kamptan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.