inş önümüzdeki ilk salı açılır sınawlar da geççke ama belki öss yi beklerler
Walla tam 1 aydır beklioz.. İnş bu salı açılır yaww..
evet artık pre almak farz oldu zaten
quote:
Orjinalden alıntı: Lamb Of God
en fazla 1 ay içinde açılacak umarım...çünkü millet yaz tatiline giriyor ve serverlar dolup taşacak.yeni bir server ile bu serverlara binen yükü azaltmaya çalışacaklardır...
o serverıda gbotlar doldurmicak mı
en azından biraz rahatlayacak serverlar...
Açılsada rahatlasam.Hera'ya geçtim.Jangan'da adım atılmıyor.Sirayla 10-15 tane karakter yürüyor.Ama sırayla.Sırayı bozan yok.Kastığım yerde 5 dakikada 2 yaratık zor kesiyorum.Gbotlar yüzünden yaratık kalmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: fyagiz
Açılsada rahatlasam.Hera'ya geçtim.Jangan'da adım atılmıyor.Sirayla 10-15 tane karakter yürüyor.Ama sırayla.Sırayı bozan yok.Kastığım yerde 5 dakikada 2 yaratık zor kesiyorum.Gbotlar yüzünden yaratık kalmıyor.
auynen katılıyorum. heraya geçtim ama heryer Gbot!! bitmiyolar da, hepsi ardarda yürüyolar
açılır korkma
temmuzun ilk salı günü gelecek
yarın açılırmı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: GmBH
harbi mi?
yok daha belli değil
quote:
Orjinalden alıntı: TrowZeeN
quote:
harbi mi?
Dayısın oğlu jm de çalışıyor ordan biliyor .. -.-
Dostum herkesin kafasından bi ses çıkıyor gelnce görürsün.. gelmeden 1 gün önce sitede reklamı yapılır oke.. Kim biliyorum derse inanmayın.. Jm açıklama yapınca tamam olur herşey
quote:
Orjinalden alıntı: kafadar
quote:
quote:
harbi mi?
Dostum herkesin kafasından bi ses çıkıyor gelnce görürsün.. gelmeden 1 gün önce sitede reklamı yapılır oke.. Kim biliyorum derse inanmayın.. Jm açıklama yapınca tamam olur herşey
Joymax'ın tüm Taktiklerini Biliyorum Yarın Açılmayağına Her iddasina varım! Joymaxın Savaş taktidir bu ayın başında ve genellikle tatillerde açarlar! Temmuzun ilk salısı açılcağına iddaya bile girerim.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kafadar
quote:
quote:
harbi mi?
Joymax'ın tüm Taktiklerini Biliyorum Yarın Açılmayağına Her iddasina varım! Joymaxın Savaş taktidir bu ayın başında ve genellikle tatillerde açarlar! Temmuzun ilk salısı açılcağına iddaya bile girerim.
temmuzun 1 i salı oluo. yani haftaya mı acılcak?
Dahada griye sakmasında acılsın artık ya!!!
quote:
Orjinalden alıntı: EmmO
Tabi Gaia açılacak islam ırkı gelecek euroların pot basması düşüp damage ları azalacak janganda china tomb un önünde tek elixir ile +5 basılabilecek vs.vs.
quote:
Orjinalden alıntı: emre3458
quote:
Tabi Gaia açılacak islam ırkı gelecek euroların pot basması düşüp damage ları azalacak janganda china tomb un önünde tek elixir ile +5 basılabilecek vs.vs.
post kasmak içn yırtınanıda ilk defa gördüm her konuya bi ifade bırakıo gçio
quote:
Orjinalden alıntı: DreamìnLife
quote:
Orjinalden alıntı: emre3458
quote:
post kasmak içn yırtınanıda ilk defa gördüm her konuya bi ifade bırakıo gçio
Bunu sen mi diyosun?
@_MotorbreatH_ Haklısın emre3458 ve DreamìnLife resmen rekabet içerisindeler Konuyu pek bilmiyorum neden böyle ama ikisi de suçsuz değil Birisi postla suçlayınca diğeri de atlıyor sen post kasıyorsun diye Bırakın şu kavgayı sakin olun Ayrıca gerçekten birisi post kasmaya çalışıyorsa post kasınca ne olacak?Rütbe artınca ne olacak bana anlatır mı ? Teşekkür ederim