Şimdi Ara

Gaia Bekleyenler İçeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelsede kurtulsak...
  • HellSinG_AlucarD ve _DarkShine_ 'e Teşekkürler , Diğerleri gibi cırtlak mesajlar atmadıkları için.

Mühim olan burda post kasmak değil.Benim açtığım konu hakkında "böyle konu açmayın","artık sıkıldık" gibi cevaplar atılması.Böyle veletler de konusunda böyle mesajlar bulabilir Dikkat etsin.
    Yanlış anlaşılmasın:Böyle şeyler yapacağım demiyorum.Çocukluk çağım çoktan geçti.Sadece uyarı niteliğinde...

+1 "_DarkShine_"
    quote:

post kasınca para falanmı veriyolar ne çok takıyosuznuz su post kasma olayına bırakın adam istediğini yapsın internet demek özgürlük demektir
  • ... öyle demeyin bi konu açmış cocuk ustune cok geldiniz ...
  • Velet he
    Kendi ağzınla diyorsun daha önce açıldı bilmemne diye hala kalkıp aynı konuyu açıyorsun..
    Sana destek verenleride hala anlamış değilim..Ben post kasmanla ilgili bişey demedim zaten.
    Ama her yeni serverdan önce yok hangi salı gelcek yok hangi guildleri açıcaksınız yok tarihini bilen var mı zart zurt boşa konular.
    Benim konumdada böyle mesajlar bulunmaz merak etme çünkü ben böyle boş yere topic açmam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Velet he
    Kendi ağzınla diyorsun daha önce açıldı bilmemne diye hala kalkıp aynı konuyu açıyorsun..
    Sana destek verenleride hala anlamış değilim..Ben post kasmanla ilgili bişey demedim zaten.
    Ama her yeni serverdan önce yok hangi salı gelcek yok hangi guildleri açıcaksınız yok tarihini bilen var mı zart zurt boşa konular.
    Benim konumdada böyle mesajlar bulunmaz merak etme çünkü ben böyle boş yere topic açmam..

Aferin lem sana bacanak Bak bugun cumartesi herkes forumda olucak günün konusunu uzak doğu değil sırf senin için emo lar ve dolgunlar üzerine yapacam gece kaybolma bi yere

• Konudakilerin %50 si post kasıyor bn dahil:D

Aslında geççem belki aççam wizzard ilk cerberusu bn kescem böhöhöhöyt
  • Noldu beğenmedin mi sıfatını?

Heryerde böyle her konuya muhalefet çocuklar var.
    Herşeye maydanoz.

Neyse beyler; Herkese kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akut13 -- 28 Haziran 2008; 18:05:16 >
  • Aklıma Revolution geldi. Venusteki
  • Ben herkese muhalefet olmam rahat ol.Ayrıca veletin kim olduğu konuda açıkça belli oluyor.Ben boş yere konu açmıyorum.
    Ha bu arada sana tavsiyem gaiadan sonra yeni bir server daha gelicekmiş onun içinde konu aç.Güzel olur.
  • quote:

Ben herkese muhalefet olmam rahat ol.Ayrıca veletin kim olduğu konuda açıkça belli oluyor.Ben boş yere konu açmıyorum.
    Ha bu arada sana tavsiyem gaiadan sonra yeni bir server daha gelicekmiş onun içinde konu aç.Güzel olur.

Sakin ol furkan...Relax kardeşim Relaxxx...
  • Anladık Anladık

Sus artık

Senin bütün hayatın burda mı geçiyo canım kardeşim benim.
    16 dk sonra zank cevap geliyo..

Neyse sen eğlenmene bak
  • saçma salak konular açıp kapışıyosunuz
  • quote:

Ben herkese muhalefet olmam rahat ol.Ayrıca veletin kim olduğu konuda açıkça belli oluyor.Ben boş yere konu açmıyorum.

Furo Furo Furo

furo boş yere konu açmaz
    ben onun boş yere konu açtığını görmedim
    sadece çar satmak için açıyo

bu arada güzel furomuza velet demeyelim lütfen (veletlere ayıp oluyo)
  • post kasmaya dewam bekliyoz gaia'yı.
  • Gelse Şu Nalet Olası Serverda Bizde Oynasak Artık Sroyu Ya Bende Oraya Geçicem Sİlk Paramsı Birktiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: .bedo.

post kasmaya dewam bekliyoz gaia'yı.

Gaia Gelene Kadar Ben Yarbay Olurum

• ewet arkadaşlar hepinizden özür dilerim ortam çok gerildi.
    Bi konu bu kadar konusundan sapabilir!

Metalgirl dediğin gibi açılsın artık şu nalet olası server
  • ever arkadaşlar bu kadar post kastığımız yeter kasmayalım

post kasma diyenlerde post kasmış oluyor ( hatta ben bile)
    ama şu olay çok canımı sıkıyor
    biri en tepede sorunun cevabını veriyor sonra altta en az 10 kişi aynı cevabı tekrar veriyor
    ( not : sadece bu değil bütün post kasılan konularda oluyor )

bide post kasanlara sinir olanlara sinir oluyorum
    kasarsa kassın nolacak batıyomu onun postu sana :)

ama lütfen post kasmayalım
  • ben 950 silk le bekliyorum char adı YaLCiNBuLuT olucak TURKMMiLLi diye guild açıcam ilgilenen pm atar oyunda ......

Char ismini çok aradım
  • Gelsin de yaz boş durmayalım canım sıkılıyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.