Şimdi Ara

Gaia Bekleyenler İçeri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu açan arkadaşım bu kadar yukarıda gereksiz mesaj atan arkadaşlar var onları kaldırsan iyi olur 36 mesajdan 30 u gereksiz !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Gelsin de yaz boş durmayalım canım sıkılıyo

Vallaha Ya Kız Da Yok Boş Boş Pc De Oturuyom
    Bu Yaz Ot Geldi Ot Gitmese Bari
  • Bencede neden bu kadar üstüne düşüyorsunuz.Açılınca açılcak ne zaman olduğunu öğrenince erken mi açılıo .ZAman kaybı

KAsın daha iyi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY

Bencede neden bu kadar üstüne düşüyorsunuz.Açılınca açılcak ne zaman olduğunu öğrenince erken mi açılıo .ZAman kaybı

KAsın daha iyi....

Sölesene Nei Kasalım

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 28 Haziran 2008; 22:06:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: atoygar

konuyu açan arkadaşım bu kadar yukarıda gereksiz mesaj atan arkadaşlar var onları kaldırsan iyi olur 36 mesajdan 30 u gereksiz !!!

Evet biride bu mesaj mesela.
    YalCıNbUluT efendi.
  • Bence gelmez
  • 3 haftadırmı ne bu serverı bekliodum en sonunda wazgectim herculese geçtim gelmez bu bos werin baksanıza açıldığı gün crowded olcak zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

konuyu açan arkadaşım bu kadar yukarıda gereksiz mesaj atan arkadaşlar var onları kaldırsan iyi olur 36 mesajdan 30 u gereksiz !!!

YalCıNbUluT efendi.

Ne alakaHerkez post kasıyo sende kasıyon seni en son gördüğümde postun çok azdı şimdi çoşmuş.1-1,5 ay arasında filan oldu bu olay.

• quote:

Orjinalden alıntı: .bedo.

quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

YalCıNbUluT efendi.

Ne alakaHerkez post kasıyo sende kasıyon seni en son gördüğümde postun çok azdı şimdi çoşmuş.1-1,5 ay arasında filan oldu bu olay.

Kaç kere dedim içip içip foruma girmeyin diye..
    Şakamısın ? Benim neredeyse 2aydır postum 1000lerde sen neden bahsediyon.
    Bak önce git yüzünü yıka güzelce kafanı toplarla sonra yazdığın postu bi oku değerlendir kendindemisin yoksa kafan mı kıyak karar ver.
    Ayrıca ben post kasmam işim olmaz post ile tatmin olan insanlardan değilim rahat ol beni tanıyan 100 postlada tanırdı.Hadi selametle arkadaşın konusunu işgal ettik.Ama kafadan sallama yorumlar yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 29 Haziran 2008; 21:24:49 >

• Post kasman beni ilgilendirmez zaten.Ama arkadaşın attığı msjın neresini gereksiz buldun onu anlamıyorum sadece ismini vermiş.ßende veriridim ama özentiler yüzünden açılcak die vermiyorumİçipte gelirim.Terbiyemi bozmayıp kurallara uyduğum sürece Sizin attıkalrınız çok mu gerekli.İlk attığını adam zaten söylemiş mesajında
  • Çok bekleyenler Dışarı xP
  • sen açmasaydın zaten sro haber verirdi hiç gerek yok bu gibi haberlere kafandan uydurmuş gelmişin manyak manyak hesaplar yapmışın mantıksız mantıksız ama emeğe saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _3RC4N3R_

Sen kayin misin

kayin değil kahin
  • la adam gibi ismimizi verdik !!!Servera geçicekler için !!!!! sizin içinmi verdik allahım sapıkmıdır nedir yaw.....

en azından forumdan çevre olur birbirimize sahip çıkarız devamlı burada takılanız ama ben post kasmam.....

genelde uzun yazılar yazarım bu üyeliğe çok uzun süre girmem....
  • quote:

Orjinalden alıntı: .bedo.

Post kasman beni ilgilendirmez zaten.Ama arkadaşın attığı msjın neresini gereksiz buldun onu anlamıyorum sadece ismini vermiş.ßende veriridim ama özentiler yüzünden açılcak die vermiyorumİçipte gelirim.Terbiyemi bozmayıp kurallara uyduğum sürece Sizin attıkalrınız çok mu gerekli.İlk attığını adam zaten söylemiş mesajında

Tamam sana BAN ınla mutluluklar diliyorum.
    Ayrıca bu son mesajım bu konuya.
    Orada arkadaş isim vermek için açmamış konuyu klasik her serverdan önce açılan bu server ne zaman açılacak topiği bu.
    Neyse siz keyfinize bakın.Rahatsızlık verdim kusura bakmayın.Gaiadan sonra yeni bir server daha geliyor onun için de topic açın şimdiden sonra başkası açmasın.
    Ayrıca edit : Orda gereksiz mesaj var demişsin bende gereksiz olanlar bizimkiler değil senin mesajların diye belirttim.Bide sil demişsin yorumları.Bu forumda takılıyorsun ama boşa takılıyorsun daha konuyu açan kişinin mesajları silme yetkisinin olmadığını bile bilmiyorsun.Hadi selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 29 Haziran 2008; 23:29:20 >

• @Saygac
  • gaia serveri ne zamanki tum serverler crowded olur o zaman gelir
  • bence 1 ay sonra acılcak
  • Saçma bir olay iyice karışık olarak gidiyor...
    Ne zaman açılacağını öğrenmek isteyen buraya yazmasın,burada bilen kimse yok...
    Herkes bekliyor açılacağı günü...
    Açtığın konu biraz farklı sen tarih vermişsin,sormamışsın ama nerden biliyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MetalGirL_

Gaia Gelene Kadar Ben Yarbay Olurum

Kardeş eğer admın veya mob her neyse onlar olsaydı sen burada yarbay değil emekli olurdun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.