Şimdi Ara

Gaia Online Sevenler ve Oynayanlar Derneği ( Bi Nevi Fan GLAP !! - UBAREY 21 KİŞİ xD ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
9.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyun hosuma gitti ama nasıl oynaancagı hakkında bi rehber yapılırsa benim gibi yeni baslayanlar için buyuk kolaylık olur
  • bende eskiden oynamıştım oyunu şimdi baştan başlıyacağım benide listeye ekle
  • arkadaşlar ben bu oyunu beğendim ama bi sorunum var nasıl para kazanıcam hiçparakazanamıyorum en fazla 700 gold yaptım bana söylermisiniz nasıl kazanıcam veya birileri bana azcık para verebilir mi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • ve bir şey daha benide ekle adım:alperenabi para yardımı yapacak varsa sevinirim çok fzla olmasını istemiyom gelirimi karşılıyacak kadar yada bana nasıl para yapıldığnı söylermisiniz? bn sürekli pinball oynayarak kazanıyom paramı

Gaia Online Sevenler ve Oynayanlar Derneği ( Bi Nevi Fan GLAP !! - UBAREY 21 KİŞİ xD )
  • bide alperin msnsini ekleyim ondan o hileyi sormayın vermiyo çünkü git araştır diyo ondan vakit kaybı yapmayın
  • bu oyunun amacını biri yazarsa sevinirim oyun sadece para kasıp giysi alıp görünüşü deiştirmeklemi ilgili oyunu namacı bumu yane..
  • bişi sorcam oyunun amacı ne
  • ya fishing hilesini bilen varmı söyleye bilir mi?
  • oyunu anlatabilrmisiniz ?
  • Oyunda doğrudürüst bi hikaye yok , chat ortamı var ve para kazanıp görünümüzü dğeiştiriyosunuz... Hile diye birşey artık yok çünkü adminler olayı çok sıkı tutuyolar...
  • tmm peki bir şey sorucam Quest para veriyor mu?
  • benide ekle bide oyunda guild kuralım
  • Nasıl bir oyun biraz açıklasanız?
  • clup penguin gibi ama daha karmaşık parayı kasmak için arena oy ver birini üye et yada gezin öle az da olsa kazanıyosun
  • oyunun mmo su çıkıyomuşhttp://battle.gaiaonline.com/
  • °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 19 Mayıs 2011; 19:44:57 >
  • balıkçıya shopstan adını unuttum shoplardan biri
  • beni de ekle profil :http://www.gaiaonline.com/profiles/7835607
    avatar :http://i332.photobucket.com/albums/m339/gemono08/16c7a498778fd7_flippngt1217526430_6.png
    isteyen olursa yardımcı olabilirim bilgi bakımından gold ya da item veremem malesef :(
    ve kolay para kazanmanın yolu : ya hilesini bulup yaparsınız haksız olarak kazanmış olursunuz ve de ban yersiniz büyük ihtimalle ya da marketplacei takip edin marketplacedeki itemlerin fiyatları iyice inince alın yükselince satın ve şu sıralar satışa sunulan bag of win 2'yi de kaçırmayınn ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegemini -- 1 Ağustos 2008; 14:04:54 >

• Grabzan Nasıl Bu Kadar İtem Alıyorsun Pm At Lutfen
  • Benim adamım bu.Ben şahsen kendimi beğeniyorum(ama kendini beğenmiş değilim!).Biliyorum, henüz eziğim, 9,593 Gold'um var.Fakirim ama yine de oyundaki adamıma para kazandırmaya devam ediyorum.Bana mesaj atın, benim evimde buluşalım, konuşalım, eğlenelim.İyi günler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.