Şimdi Ara

Gaia Online Sevenler ve Oynayanlar Derneği ( Bi Nevi Fan GLAP !! - UBAREY 21 KİŞİ xD )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
228
Cevap
0
Favori
9.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burada Gaia online ile ilgili fan klap kuruyorum. Yazılmak isteyenler ismini yazdırsın. Eğer güvenimi kazanan olursa bildiğim küçük sırları söyliyicem...

www.gaiaonline.com

Yardımcı Quest ve Dream Avatar Sitesi

www.tektek.org

UYARI !!! : Eğer oyunda biri size pm atıp şifre kullanıcı adı isterse vermeyin Gaia Online adminleri asla bunları istemez database den bulurlar...

Profil Sayfam...
    http://www.gaiaonline.com/profiles/?u=9646813

---------------------------------- !!! Ev Numaraları !!! ----------------------------------

AlperXp - 3 Barton 033342 - Görülmeye değer şaheser evim

--------------------------------------------------------------------------------------------

Üye Listesi...

1. Draconic - Dante ( Ben )
     Gaia Online Sevenler ve Oynayanlar Derneği ( Bi Nevi Fan GLAP !! - UBAREY 21 KİŞİ xD )

2. WARYO
    3. piskossifkos
    4. Dragon-Master
    5. ballrry
    6. tavlasever
    7. halilsever
    8. -_GHoST-_-MaCHiNe_-
    9. FFT-Burak

10. DiabloJR

11. mahir_ayaz
    12. keremses
    13. JinKazama
    14. dark_flame
    15. apocalypsee

16. BattleonGzm
    17. lucario
    18. SHEFTALI
    19. ferhat44
    20. L@§tFi®£
    21. DddDaimAaaA MmmMutsuZzzZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 21 Ekim 2007; 18:46:49 >

• link i versen tam züper olacak
  • ben oynuyorum alper oyundaki adım yine WARYO inanmassan arayabilirsin.. 1k param var biriktiyorum..klap a alırsan sevinirim.

link:www.gaiaonline.com

profilime ulaşmak için:http://www.gaiaonline.com/profiles/?u=7283293

profil numaram : 7283293

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hail Hydra -- 5 Ekim 2007; 20:36:56 >
  • yaz beni
  • Yaz beni
  • Arkadaşlar eğerwww.tektek.org den bi eşya için quest yapıyorsanız söyleyin ben para toplamaya çalışırım...
  • oyun çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaa rally var yaa arabaya nası biniyon
  • Profil sayfamdan tipime bakabilirsiniz. Bu şimdiye kadar aldıklarımın fiyatı ;

White Glamrock Jeans : 2,899 Gold

Angelic Gloves : 9,720 Gold

Mythic Hair : 10,889 Gold

Gift of the Gods : 12,677 Gold

• rally e girmek için ilk önce bir arabaya sahip olman lazım.. eger varsa arabaya binmek için birine yarış teklif edersin. teklif etmek için teklif edeceğin kişinin arabasının üstünde bir işaret olur ona tıkla bir seçenek var onu seç rally başlar başlıyınca arabayı nası kontrol edeceğin zaten orada yazıyor
  • Ekle.
  • Hayali avatar için gereken itemleri söyleyin ben quest haline getirip koyucam. Teker teker vericem yapabilirsem. Fakat ilk önce istediğim 2 item var biri 70 k cloak diğeride bow 40 k...
  • arabayı nerden alcam
  • Sol üstteki Home | My Gaia falan var My Gaia nın üstüne gel ordan My Car zaten araba almalısın falan yazar...
  • Üye olma zamanları ne zaman başlicak?? önceden üyeydim ama böle değildi az şey vardı o silinmiş

Edit:Eskisini Buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie Guerrero -- 5 Ekim 2007; 22:07:33 >
  • 8 k gold var şuan 2 k ve aşşağısı bi fiyatta item ihtiyacınız olursa söyleyin alırım...
  • Fan Clup içi Eventimiz başlamıştır...
  • üye oldumgzzle benzio
  • süper bi oyun umut1074
  • biraz anlatsanız oyunu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.