Şimdi Ara

Gaia Online Sevenler ve Oynayanlar Derneği ( Bi Nevi Fan GLAP !! - UBAREY 21 KİŞİ xD ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
9.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw beni biriniz allah aşkına kasabilirmi lütfen hata verio ve pek anlayamadım,isteyen pm'den istesin hemen weririm rapçi yada savaşçı istiyorum,Şart değil ama bunlar olsa daha iyi olur,Kasanlara şimdiden çok çok teşekkkür ediyor ve metaldamage 11 lig hesap vereceğimi söylüyorum
  •  Gaia Online Sevenler ve Oynayanlar Derneği ( Bi Nevi Fan GLAP !! - UBAREY 21 KİŞİ xD )
    resmimi eklersinin alper bu arada evimin adresi

48 barton 016757 bunuda ekle sewinirim.
  • battleon kasma die bişey varmı bu oyunda labo
  • Ne bilem işte beni geliştirebilecek warmı benim hesabımla oynayabilirmisiniz diyom o zmn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prox^x -- 9 Ekim 2007; 17:29:34 >
  • bende gelcektim ancak üye olunmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wild Child -- 9 Ekim 2007; 20:43:34 >
  • explorerdean olunuo..Ama firefoxtan oynayabilirsin
  • Gaia Oynuyorum Yeniyim gift of gods nasıl alınır acaba bide bana questten item yapmayı anlatın
  • Gift of gods bu ayın Monthly Collectible ı yani ay içinde gerçek parayla alınır fakat gerçek parayla alan kişiler oyun parasına satıyor şu aralar 13 k gibi fiyatı 2 tane kaptımven. Questten item yapma derken neyi kastettin anlamadım ama çöplerden falan item yapmaysa forumlarında kaç item gerektiği falan hepsi yazıyo...
  • Forum içi EVENT !!! Bütün Herkes Tektek.org den yaptığı şeyleri quest e çevirip bana göndersin linkimi pmle ard arda koyucam buraya teker teker yapmaya çalışıcam... 3.5 k ya kadar olan bi harcamanız var söyleyin itemleri alayım...
    bunu kastettim bole yazmısın
  • Son diablo ya aldım bitirdim eventi çünkü Angelic Scarf için 2.500.000 para laazım...
  • tmm hallettim
  • Yaw arkadaşlar parayı en fazla nerede kasabilirim hep 5-10-20 para gelior ama insanlarda 30.000 falan war,nereden en çok para kazanılıyor acaba??
  • Alper sana ne kadar teşekkür etsem azdır istediğin birşey olursa lütfen söyle
  • Up Beyler arenada kendi avatarımı koydumhttp://www.gaiaonline.com/avatararena/?mode=vote&postid=6343&key=56rgz6 buda linki yorumlarınızı yazınız arenada ve oylamayıda unutmayın(+ Para Kazanırsınız)
  • http://www.gaiaonline.com/profiles/?u=10012666 bu dabenım profıl benıde yaz oyunu 3 gundur oynuyom muhtesem bır oyun
  • bugün 20k para yaptım.. son 4k Fire Gauntlet için.
  • Alper Fishing Hack buldu da söylemiyo.
    Alper tipimi eklesene.
  • Alper Ölü Galiba
  • Msn'den kızıyo zaten.Hile olduğunu yaydım diye.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.