Şimdi Ara

Gaia Online Sevenler ve Oynayanlar Derneği ( Bi Nevi Fan GLAP !! - UBAREY 21 KİŞİ xD ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
9.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elemental hair'e para kasıyom 23k yakında olur inş ben 3-4 gün sürmez sanıyorum
  • 17k kastım kaldı 5 k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wild Child -- 16 Ekim 2007; 12:32:01 >
  • Hoş bi avatar olmuş sheftali :)
  • elementalde tamam süper bi avatar oldu
  • yaw draconic - dante 'nin elindeki balta ne yaw ben elime alcak bişeyler arıyorum ama bulamıyorum
  • gift of the gods thor's mjolnir miş
  • fishing dediğin böyle olur

Gaia Online Sevenler ve Oynayanlar Derneği ( Bi Nevi Fan GLAP !! - UBAREY 21 KİŞİ xD )

ve hepsi satılınca
     Gaia Online Sevenler ve Oynayanlar Derneği ( Bi Nevi Fan GLAP !! - UBAREY 21 KİŞİ xD )

• naptın sheftali
  • evet hile çok gözel bir hiledir
  • http://www.gaiaonline.com/profile/inventory.php?mode=display&pid=409&pose=aa&random=0.7841195418298635

Yeniledim Bide Kuru Kafa Varmı Kafaya Takılcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3619E48C4 -- 17 Ekim 2007; 11:55:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavlasever

naptın sheftali

fishing
  • o 20k lık bi baitle olmuştu
    Bu sabah 40k lık bi baitle başlattım yani 400 bait şuan hala 235 bait var onlarda bitince yaklaşık 97-100k goldum olcak
  • 147 k goldum var hedefim 977k lık item...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

147 k goldum var hedefim 977k lık item...

ne itemi alcan 977k olduğuna göre demonic felandır herhalde veya collectible dir
  • Steel Plated Ninja Band...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

Steel Plated Ninja Band...

tahmin etmiştim
    bu arada bende 2x flame sword elemental hair gift of the gods ve gold tattoo larla yeni bi avatar yaptım süper oldu

• ya fishing hilesini soylesenize lutfen ya paylasin nie solemiosunuız ya
  • bide bana yeni gelen giysiler vary a tavsan falan onladan 3.cüyü yani sapkayi alabilirmisiniz bide hileyi soyleyin nolur ya bizde para kasalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahir_ayaz -- 18 Ekim 2007; 12:18:34 >
  • Öle sölencek bişi diil... Sölesek banlanırız donanimhaberden 1 sayfa önce e mail verdim ekle vereyim...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.