Şimdi Ara

I am Setsuna (Yama İstek) (Nasıl kimse bilmez bu oyunu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda herkesin beklediği gibi bende Final Fantasy 7 nin türkçesini bekliyorum Final fantasy serisi gibi square enix in yaptığı diğer oyunlar pek bilinmiyor.
    Bunlardan bence en önemlisi I am Setsuna dır. Oyunu defalarca kez bitirmiş olmama rağmen tam hikayesini yetersiz ingilizcem ile anlayamıyorum hiç kimseyede soramıyorum spoiler değil benim için artık ama Kimse bilmiyor. Forumda da bilen birisi çıkar mı bilmem bir arkadaş dışında oyunu paylaşmışımını yapmış ama bir yorum bile almamış paylaşımı birilerini de yama için baskıda kurmaya çalışmıyorum sonuçta 100k üstünde metni vardır kesin. Bazı oyunların farkedilmesi gerektiğini düşünüyorum. To the Moon(yaması var) bilmeyenlerin kesinlikle oynaması öneririm gerçek bir oyunun verdiği duygu sonuna kadar yüreğimde hissettim. İ am Setsuna JRPG olduğu için sıra tabanlı savaş sistemine sahip olduğu için kimsenin ilgisinde çekmiyor. Sadece hikayesi ve müzikleri için bile denemeye değer bir oyundur.

Yaması yapılır ya da yapılmaz en azından boyle üstünde emekler verilmiş güzel bir oyunu insanların bilmesi gerektiğini düşünüyorum.

I am Setsuna (Yama İstek) (Nasıl kimse bilmez bu oyunu)
    https://www.youtube.com/watch?v=5y-EvVtMpQk

• Şu tür oyunların çevirisi yapılsa keşke. Umarım bir gün birisi bu işe yeltenir. Ben bağış atarım şahsen.
  • cevirisi yapılmasa bile azıcık bilinmeye deger bir oyunkimse denemediği ve önyargıladığı için boyle oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.